چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

خواسته‌ اصلی آمریکا حفظ پایگاه‌های نظامی در افغانستان است

یک مقام ارشد آگاه از روند گفتگوهای صلح افغانستان اعلام کرد : واشنگتن خواستار حفظ «پایگاه‌های دائمی» این کشور در افغانستان است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۲۵ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 15
کد خبر: ۲۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر ؛ یک مقام ارشد آگاه از روند گفتگوهای صلح افغانستان اظهار داشته است که خواسته‌های اصلی آمریکا در دیدارهای نمایندگان این کشور با طالبان، حفظ پایگاه‌های نظامی در افغانستان و ارائه تضمین در این باره بوده است که خاک افغانستان برای حملات علیه غرب و دیگر کشورها مورد استفاده قرار نگیرد.

 

آمریکا و متحدان غربی-عربی‌اش نیز در مقابل پس از توافق صلح کمک‌های مالی قابل ملاحظه‌ای برای بازسازی افغانستان اختصاص خواهند داد.

 

این در حالی است که طالبان همواره خواستار خروج همه نیروهای آمریکا از افغانستان است.

 

این مقام که خواست نامش فاش نشود تاکید کرد: واشنگتن خواستار حفظ «پایگاه‌های دائمی» این کشور در افغانستان است.

آمریکا همچنین مدعی شد که این پایگاه‌ها نقشی در امنیت افغانستان نخواهد داشت و هدف از ادامه این حضور ثبات منطقه‌ای است.

 

اکسپرس تریبون افزود که حضور دائمی پایگاه‌های نظامی آمریکا مخالفت روسیه، ایران و حتی چین را در پی خواهد داشت چرا که این کشور ها نگران آن هستند که واشنگتن ممکن است از خاک افغانستان علیه پیشبرد اهداف استراتژیک خود در منطقه استفاده کند.

 

تاکنون مقامات آمریکایی و یا طالبان نسبت به گزارش‌ها درباره درخواست کاخ سفید برای حفظ دائمی پایگاه‌های نظامی در افغانستان واکنشی نشان نداده‌اند.

منبع : مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار