حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

ادعای نیویورک تایمز درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان

ادعای نیویورک تایمز درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان یک رسانه آمریکایی مدعی شد که ایران و آمریکا قرار است روز شنبه در عمان مذاکرات غیرمستقیم برگزار کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۱ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 08
کد خبر: ۲۷۵۱۵۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌فرناز فصیحی خبرنگار نیویورک‌تایمز در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: سه مقام ایرانی به من اعلام کرده‌اند که جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا قرار است روز شنبه در عمان دیداری برای آغاز مذاکرات غیرمستقیم برگزار کنند.

 

وی مدعی شد: به گفته این منابع، تهران به واشنگتن اطلاع داده که در صورت پیشرفت مثبت در دور نخست مذاکرات، آماده و مایل به ورود به گفت‌وگوی مستقیم خواهد بود — اقدامی که نشانه‌ای از تغییر آشکار در رویکرد دیپلماتیک ایران به شمار می‌رود./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha