دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

ترافیک سنگین در بزرگراه‌ها و خیابان‌های پایتخت ۲۰ فروردین ۱۴۰۴

رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در بزرگراه‌ها و خیابان‌های پایتخت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 09
کد خبر: ۲۷۵۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ سرهنگ علی اصغر شریفی، رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های شهر تهران گفت: در مسیر غرب به شرق بزرگراه علامه جعفری از بزرگراه آزادگان تا بلوار تعاون، بزرگراه شیخ فضل الله نوری از بزرگراه آزادگان تا بزرگراه ستاری و در ادامه بزرگراه جناح تا جلال آل احمد شاهد بار ترافیکی پرحجم و سنگین است.

 

وی افزود: مسیر شرق به غرب، بزرگراه زین الدین قبل از بزرگراه امام علی (ع) تا خیابان شریعتی، بزرگراه شهید بابایی قبل از بلوار نیروی زمینی تا بزرگراه شهید صیاد شیرازی و بزرگراه شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا سید خندان، بار ترافیکی پر حجم و سنگینی را به خود اختصاص داده است.

 

سرهنگ شریفی در ادامه گفت: در مسیر جنوب به شمال، بزرگراه امام علی (ع) از خیابان جانبازان تا بزرگراه زین الدین، بزرگراه نواب از بزرگراه شهید چراغی تا تونل توحید، بزرگراه بسیج از سه راه افسریه تا قصر فیروزه و بزرگراه سعیدی از یافت آباد تا خیابان هاشمی دارای بار ترافیکی پر حجم و سنگین است./ مهر

ارسال نظر