پرداخت تفاضل دیه با کیست؟ اختلاف قوه قضائیه، وکیل اولیای دم و مجلس پلیس‌راه: به‌دلیل فعالیت سامانه بارشی در روز‌های ۲۵ تا ۲۷ آذر از سفر‌های غیرضروری خودداری کنید ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا / صدور هشدار برای ۱۵ استان کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ورود به دانشگاه فرهنگیان آسان‌تر شد/ابلاغ مصوبه افزایش شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان + جزئیات بارش برف و باران تا جمعه در تهران / هوا سردتر می‌شود مدارس و دانشگاه‌های جنوب استان بوشهر فردا ۲۵ آذر غیرحضوری شد مدارس آذربایجان شرقی در تمام مقاطع تحصیلی سه شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد مدیر مسئول پایگاه خبری «ایرانیان نیوز» به اتهام افترا مجرم شناخته شد هشدار قرمز هواشناسی در استان‌های جنوبی کشور بارش‌های ۲۰۰ میلیمتری برای برخی استان‌ها و حوضه‌های آبریز کشور هشدار طوفان و سیل؛ آماده باش مراکز درمانی از دوشنبه تا جمعه پرتاب لیوان از سوی معلم، دانش‌آموز بهارستانی را راهی بیمارستان کرد کشف گور ۶۲۰۰ ساله یک نوجوان هشدار قرمز هواشناسی برای ۴ استان کشور / جلسه اضطراری وزیر راه جزئیات تعطیلی مدارس فیروزکوه در روز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ 

اساتید و کارکنان خط مقدم اجرای بخشنامه حجاب هستند

رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: خط مقدم بخشنامه عفاف و حجاب ابتدا اساتید و کارکنان و سپس دانشجویان هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 10
کد خبر: ۲۷۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود هاشمی رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم معارفه و تکریم مسئول بسیج اساتید واحد اهواز با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، گفت: در راستای عملیاتی کردن این بیانیه، دبیرخانه راهبردی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی شکل گرفته که باید به معنای واقعی کلمه در استان‌ها هم شکل بگیرد.

 

وی اظهار داشت: جذب حداکثری در بسیج اولویت است و باید با مدیریت انقلابی، جریان انقلابی به وجود آوریم.

 

رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی به بخشنامه حجاب و عفاف اشاره کرد و گفت: همه مسئولان موظف به اجرای این واجب الهی هستند و خط مقدم این بخشنامه ابتدا اساتید و کارکنان و سپس دانشجویان هستند.

 

حجت‌الاسلام فرج‌اله براتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان هم در سخنانی گفت: شهدا و بسیجیان کسانی بودند که با محکم کردن ایمان خود در مقابل دشمن بعثی ایستادند و به ما نشان دادند که کارهای نشدنی و غیر ممکن، قابل انجام است.

 

وی افزود: با تلاش جهادی و الگوپذیری از شهدا می توانیم تمام موانع پیشرفت کشور را پشت سربگذاریم و در کارها موفق باشیم.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در ادامه به مشخصه های بسیج اساتید اشاره کرد و افزود: پیروی و اجرایی کردن دستورات امام راحل و مقام معظم رهبری که برگرفته از ارزش‌های انقلابی است، یکی از شاخص‌های مهم بسیج اساتید است.

 

وی ادامه داد: مدیریت جهادی، توسعه علم و فناوری و عملیاتی کردن و تبیین بیانیه گام دوم انقلاب از مهمترین رسالت‌های بسیج اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی است.

 

در پایان این مراسم از زحمات حجت الاسلام والمسلمین براتی در بسیج اساتید واحد اهواز قدردانی و حامد نظری به عنوان مسئول جدید بسیج اساتید واحد اهواز معرفی شد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار