هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

کرملین: همیشه گفت‌وگو بهتر از اقدامات تقابلی است

کرملین: همیشه گفت‌وگو بهتر از اقدامات تقابلی است دبیر مطبوعاتی رئیس‌جمهور روسیه یادآور شد که مقامات ایران طبیعتاً در واکنش به اظهارات تند دونالد ترامپ درباره امکان اقدام نظامی آمریکا علیه تهران تدابیر دفاعی لازم را اتخاذ کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 09
کد خبر: ۲۷۵۲۹۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اعلام کرد که مقامات جمهوری اسلامی ایران در واکنش به لحن تند دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده درباره امکان آغاز اقدام نظامی علیه تهران، دست به اتخاذ تدابیر دفاعی لازم، از جمله افزایش سطح آمادگی نیروهای مسلح این کشور زده‌اند.

 

وی امروز، چهارشنبه، در یک نشست خبری گفت: «طبیعتاً مقامات ایرانی در واکنش به اظهارات تند طرف آمریکایی اقدامات دفاعی لازم و ابتدایی را اتخاذ می‌کنند. هرچند این وضعیت منجر به افزایش تنش می‌شود.»

 

پسکوف در ادامه تأکید کرد که در چنین شرایطی باید بر اخباری متمرکز شد که از امکان برقراری تماس‌ها حکایت دارد. وی افزود: «همیشه گفت‌وگو بهتر از اقدامات تقابلی است که در نهایت منجر به تشدید اوضاع و امکان بروز درگیری می‌شوند.»

 

در این رابطه، کریس رایت، وزیر انرژی ایالات متحده شب گذشته در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی CBC اعلام کرده بود که اگر ایران با توافق هسته‌ای موافقت نکند، واشنگتن تحریم‌های سختی علیه این کشور اعمال خواهد کرد. وی یادآور شد که ایالات متحده اجازه نخواهد داد جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای دست یابد.

 

سخنگوی کرملین روز گذشته نیز گفته بود که مسکو از انجام مذاکرات مستقیم میان ایالات متحده و ایران در خصوص برنامه هسته‌ای تهران حمایت کرده و خواستار حل‌وفصل این موضوع از طریق دیپلماتیک است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار