سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

رزمایش مشترک ایران و ارمنستان برگزار می‌شود

رزمایش مشترک ایران و ارمنستان برگزار می‌شود معاون عملیات نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از اجرای «رزمایش صلح» بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان در منطقه مرزی نوردوز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 09
کد خبر: ۲۷۵۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، سردار ولی‌الله معدنی، معاون عملیات نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: «رزمایش صلح» بین دو کشور ایران و ارمنستان طی دو روز در منطقه مرزی نوردوز انجام خواهد گرفت.

وی افزود: طی اجرای «رزمایش صلح»، دو کشور جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان با یگان‌های عملیاتی خود در منطقه مرزی نوردوز مستقر خواهند بود.

معاون عملیات نیروی زمینی سپاه پاسدران انقلاب اسلامی اظهار کرد: هیچ تهدیدی بر مناطق مرزی بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان حاکم نیست و بر همین اساس عنوان این رزمایش، «صلح» نامیده شده است.

سردار معدنی با تأکید بر این‌که تدابیر لازم اجرای «رزمایش صلح» از قبل اندیشیده شده است گفت: این رزمایش در راستای صلح پایدار در منطقه اجرا می‌شود؛ این منطقه، منطقه‌ای است که صلح در آن برقرار است.

وی درباره اهداف برگزاری «رزمایش صلح»، بیان کرد: هدف اصلی از اجرای «رزمایش صلح»، تقویت امنیت مرز‌ها است.

معاون عملیات نیروی زمینی سپاه پاسدران انقلاب اسلامی ایران تصریح کرد: مناطق مرزی بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان باتوجه به موقعیت حساسی که منطقه در آن واقع است اهمیت راهبردی دارند.

سردار معدنی ادامه داد: امیدواریم «رزمایش صلح» برابر اهداف و به‌موقع انجام شود.

معاون عملیات نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: مناطقی که «رزمایش صلح» در آن اجرایی می‌شود، تحت مسئولیت قرارگاه منطقه‌ای عاشورا است و این قرارگاه، فرماندهی و نظارت راهبری این رزمایش را بر عهده دارد.

سردار معدنی در پایان ضمن قدردانی از لشکر عملیاتی ۳۱ عاشورا گفت: لشکر عملیاتی ۳۱ عاشورا متعلق‌به استان آذربایجان‌شرقی است و یکی از لشکر‌های نامدار سپاه در طول هشت سال دفاع مقدس است.

وی افزود: جا دارد از فرماندهی لشکر ۳۱ عاشورا قدردانی کنم که یگان‌های خود را با انضباط عملیاتی خاصی به منطقه منتقل کرده‌اند./ فارس

کلمات کلیدی: رزمایش ارمنستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار