تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

اجرای تمرین تخصصی پاسگاه فرماندهی در پدافند مرکزی ارتش

فرمانده منطقه پدافند هوایی مرکزی ارتش از برگزاری تمرین تخصصی پاسگاه فرماندهی در حوزه استحفاظی این منطقه خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۱۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 05
کد خبر: ۱۹۲۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، تمرین تخصصی پاسگاه فرماندهی، در حوزه استحفاظی منطقه پدافند هوایی مرکزی( شهید نصر اصفهانی) به وسعت ۲۰۴ هزار کیلومتر مربع و با هدف کسب مهارت های رزمی برای پیروزی و انجام موفقیت آمیز ماموریت های محوله برگزار شد.

 

امیر علی حدادی سامانی فرمانده منطقه پدافند هوایی مرکزی ارتش، در این باره گفت: تمرین تخصصی پاسگاه فرماندهی، در حوزه استحفاظی منطقه پدافند هوایی مرکزی (شهید نصر اصفهانی) به وسعت ۲۰۴ هزار کیلومتر مربع و با هدف کسب مهارت‌های رزمی برای پیروزی و انجام موفقیت‌آمیز مأموریت‌های محوله برگزار شد.

 

وی افزود: در این تمرین تخصصی تمامی سامانه‌های موشکی، راداری، بصری، اپتیکی و سامانه فرماندهی و کنترل به کار گرفته شد.

فرمانده منطقه پدافند هوایی مرکزی ارتش نتایج برگزاری این تمرین تخصصی را مطلوب ارزیابی و عنوان کرد: اصلی‌ترین هدف برگزاری این رزمایش کسب مهارت‌های رزمی برای پیروزی و انجام موفقیت‌آمیز مأموریت‌های محوله در مقابله با تهدیدات و چالش‌های احتمالی است.

 

وی ادامه داد: از دیگر اهداف برگزاری این تمرین تخصصی می‌توان به افزایش قدرت تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی فرماندهان در برخورد با وضعیت‌های گوناگون و سناریو‌های احتمالی اشاره کرد.

 

امیر سامانی، افزایش مهارت و توانایی فرماندهان و ارکان ستاد منطقه پدافند هوایی مرکزی در طرح‌ریزی و هدایت عملیاتی پدافند هوایی را از دیگر اهداف برگزاری این تمرین دانست و گفت: افزایش مهارت و توانایی فرماندهان در تهیه و صدور دستورات جزء به جزء در حین اجرای مأموریت مقابله با وضعیت‌های غیرمترقبه و نیز حفظ و بالا بردن توان رزم یگان‌های تابعه در مقابله با نیرو‌های نابرابر و شرایط ویژه نیز از اهداف برگزاری این تمرین تخصصی مهم است.

 

فرمانده منطقه پدافند هوایی مرکزی ارتش در بیان اهداف برگزاری این تمرین تخصصی به ترغیب و هدایت در استفاده بهینه از نیرو‌های انسانی کارآمد و آگاه به دانش نظامی اشاره و خاطرنشان کرد: افزایش مهارت و توانایی فرماندهان و ارکان ستاد منطقه در اجرای شور‌های ستادی نیز از اهداف این رزمایش است.

 

منطقه پدافند هوایی مرکزی شهید نصر اصفهانی یکی از مناطق مهم پدافندی کشور است که وظیفه حفظ و حراست از تأسیسات مهم و زیربنایی سه استان اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری را دارد و نقش مهمی (مستقیم یا غیرمستقیم) در برگزاری تمرین‌های تخصصی مهم کشور دارد./ فارس

ارسال نظر