ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند

حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند

حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند در حالی که رئیس‌جمهور لبنان از آمادگی حزب‌الله برای همکاری درخصوص سلاح خود بر اساس جدول زمانی مشخص سخن گفت، حزب‌الله با صدور بیانیه‌ای رسمی، تمامی اخبار منتشرشده در این زمینه از سوی برخی رسانه‌ها را «کذب محض» دانست و تأکید کرد که مواضع رسمی این جنبش صرفاً از طریق نهاد‌های اطلاع‌رسانی معتبر آن منتشر می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۲ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 10
کد خبر: ۲۷۵۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، «ژوزف عون» رئیس‌جمهور لبنان اعلام کرده است که حزب‌الله در موضوع مرتبط با سلاح خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری قابل توجهی» از خود نشان داده و برای همکاری بر اساس یک برنامه زمانی مشخص اعلام آمادگی کرده است.

طیق گزارش شبکه الجزیره، او گفت که «موضع مثبت حزب‌الله باید با نگرشی مثبت و درک شرایط جاری کشور پاسخ داده شود».

در همین راستا، روابط عمومی حزب‌الله با صدور بیانیه‌ای، انتشار چنین اخباری را رد کرد.

در این بیانیه آمده است: «آنچه اخیراً برخی رسانه‌ها به منابع یا مسئولان حزب‌الله نسبت داده‌اند، به‌طور کامل کذب و بی‌اساس است».

حزب‌الله تأکید کرد که این جنبش هیچ منبع خبری رسمی جز بیانیه‌های صادرشده از سوی روابط عمومی خود یا اظهارات مسئولان رسمی جنبش ندارد.

حزب الله در ادامه از تمامی رسانه‌ها خواست تا در انتشار اخبار مرتبط با حزب‌الله، بیشترین دقت و موضوعیت را رعایت کرده و از انتشار هرگونه خبر تأییدنشده و غیررسمی خودداری کنند.

پیش از این خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام بلندپایه در حزب‌الله گزارش داده بود که این جنبش آماده گفت‌و‌گو با رئیس‌جمهور لبنان درباره آینده تسلیحات خود است.

وی گفت که این آمادگی مشروط بر خروج رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان و توقف حملات آن است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: حزب الله لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار