تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

دیدار اردوغان با الجولانی و وزیر خارجه قطر در حاشیه مجمع دیپلماسی آنتالیا

رئیس جمهور ترکیه در حاشیه اجلاس مجمع دیپلماسی آنتالیا با سرکرده تحریرالشام که خود را رئیس دولت انتقالی سوریه خوانده است و نیز نخست وزیر و وزیر خارجه قطر دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 11
کد خبر: ۲۷۵۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، نهاد ریاست جمهوری سوریه اعلام کرد «احمد الشرع» سرکرده تحریرالشام معروف به ابومحمد الجولانی که خود را رئیس دولت انتقالی سوریه خوانده است با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در حاشیه چهارمین مجمع دیپلماسی آنتالیا دیدار کرد.

در این دیدار «اسعد الشیبانی» وزیر خارجه سوریه و «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه هم حضور داشتند.

در همین زمینه، رئیس هیات دیپلماتیک ترکیه در سوریه اعلام کرد اردوغان قصد دارد در آینده‌ای نزدیک و برای نخستین‌بار پس از تغییر قدرت، به دمشق سفر کند؛ هرچند هنوز تاریخ مشخصی اعلام نشده است.

او در حاشیه «نشست دیپلماسی آنتالیا» به خبرگزاری ریانووستی گفت: «ما انتظار داریم چنین سفری انجام شود، چنین قصدی وجود دارد. اما هنوز تاریخی اعلام نشده است. فکر می‌کنم این موضوع از سوی نهاد ریاست‌جمهوری اعلام خواهد شد و ما نیز پس از آن اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.»

همچنین الجولانی با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر در حاشیه این اجلاس دیدار کرده و روابط همکاری میان دو کشور، راه‌های تقویت و توسعه آن، آخرین تحولات سوریه و حمایت قطر از این کشور در حوزه انرژی را مورد بررسی قرار دادند.

نخست وزیر و وزیر خارجه قطر در این دیدار بار دیگر بر حمایت کامل کشورش از سوریه و استقلال آن و آرمان‌های ملت سوریه در بهره‌مندی از امنیت و ثبات تأکید کرد.

در همین حال اردوغان با نخست وزیر و وزیر خارجه قطر نیز باهم دیدار داشتند.

در این دیدار راه‌های حمایت و توسعه روابط همکاری میان دو کشور و آخرین تحولات منطقه به ویژه نوار غزه، اراضی اشغالی فلسطین و آخرین تحولات سوریه مورد بررسی قرار گرفت.

چهارمین اجلاس از مجمع دیپلماسی آنتالیا امروز جمعه با حضور مقامات بلندپایه دیپلماتیک و اندیشمندان سیاسی از سراسر جهان در شهر آنتالیا برگزار شد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار