رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

مواضع ایران تحویل عمان شد

مواضع ایران تحویل عمان شد صبح امروز شنبه تیم‌های دیپلماتیک ایران و آمریکا به منظور مذاکرات غیرمستقیم با یکدیگر وارد عمان شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 12
کد خبر: ۲۷۵۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، امروز شنبه 23 فردوردین ماه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط، پایتخت عمان برگزار خواهد شد و قرار است این مذاکرات غیرمستقیم با وساطت «بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان برگزار شود.

 

طرف ایرانی اعلام کرده است که این گفتگوهای غیرمستقیم صرفاً در خصوص مسائل هسته‌ای است. ایران بارها تأکید کرده که در این گفت‌وگوها تهدید را نمی‌پذیرد و فقط در مورد موضوع هسته‌ای و بر مبنای مذاکرات برد-برد گفت‌وگو می‌کند.

 

تهران می‌گوید منطق مذاکراتی تهران در این گفت‌وگوها منطق مذاکراتی برجام یعنی اعتمادسازی در برابر رفع تحریم‌هاست./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار