شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات عراقچی با وزیر خارجه عمان دیدار کرد نعیم قاسم: ایران تحت رهبری امام خامنه‌ای می‌درخشد؛ آماده دفاع هستیم

وزیر خارجه عمان: فضای مذاکرات ایران و آمریکا دوستانه بود

وزیر امور خارجه عمان که امروز میزبان مذکرات غیرمستقیم آمریکا و ایران بود، در پیامی از برگزاری این مذاکرات در فضایی دوستانه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 12
کد خبر: ۲۷۵۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، «بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان که کشورش امروز در مسقط میزبان مذاکرات غیرمستقیم آمریکا و ایران بود، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: مفتخرم اعلام کنم که امروز در مسقط، میزبان دکتر «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا بودیم و میانجیگری کردیم تا فرآیند گفت‌و‌گو و مذاکرات با هدف مشترک دستیابی به یک توافق منصفانه و الزام‌آور آغاز شود.

وزیر امور خارجه عمان گفت: می‌خواهم از هر دو همکارم برای این مشارکت که در فضایی دوستانه و سازنده برای نزدیکی دیدگاه‌ها و در نهایت تحقق صلح، امنیت و ثبات منطقه‌‎ای و جهانی انجام شد، تشکر کنم.

او افزود: ما به همکاری خود و تلاش‌های بیشتر برای کمک به دستیابی به این هدف ادامه می‌دهیم.

مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به ریاست «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا بعد از ظهر امروز (شنبه) با وساطت وزیر امور خارجه عمان آغاز شد و دقایقی پیش پایان یافت.

در این گفت‌و‌گو‌ها که در محل پیش‌بینی‌شده توسط میزبان عمانی، با استقرار نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در سالن‌های مجزا انجام شد، نقطه‌نظرات و پیشنهادات طرفین در مورد ۲ موضوع رفع تحریم‌ها و بحث برنامه هسته‌ای ایران از طریق وزیر امور خارجه عمان به هر یک از طرفین منتقل شد.

وزیر امور خارجه ایران پیش از آغاز این گفت‌و‌گو‌ها بیان کرد: در این دیدار خیلی از مسائل اولیه و اصولی روشن خواهد شد، از جمله اگر اراده کافی در طرفین وجود داشته باشه ما در مورد جدول زمانی (گفت‌وگوها) هم تصمیم می‌گیریم ولی هنوز زود است که در این خصوص صحبت کنیم. درباره کم و کیفش هم همان است که پیشتر اعلام شده است.

یک عضو تیم مذاکره کننده ایرانی اعلام کرد که روند مذاکرات انجام شده در مجموع خوب بوده است.

طرفین در پایان موافقت کردند که این گفت‌و‌گو‌ها در هفته آینده ادامه یابد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر