قیمت دلار توافقی امروز یک‌شنبه ۲۴ فرودین ۱۴۰۴

آخرین قیمت معاملات توافقی دلار حواله در بازار ارز تجاری ۶۸ هزار و ۸۰۳ تومان و دلار اسکناس ۷۰ هزار و ۷۲۹ تومان ثبت شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 13
کد خبر: ۲۷۵۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر،‌ از اول بهمن‌ماه سال 1403 با انتقال تمام معاملات صادرکنندگان نیما به بازار ارز تجاری، رسماً سامانه نیما حذف شد. طبق سیاست جدید ارزی، رفع تعهدها برای صادرکنندگان فقط در صورت عرضه در بازار ارز تجاری اتفاق خواهد افتاد و محل تأمین ثبت سفارش‌ها نیز به طور کامل از طریق مرکز مبادله است.

 

معاملات نیما پیش از حذف کامل از 24 آذرماه 1403 با نرخ توافقی انجام می‌شد؛ بر همین اساس نیز قیمت دلار در نیما که تا 22 آذرماه در کانال 54 هزار تومان بود به یک باره با افزایش همراه شد و طی یک روز از 60 هزار تومان عبور کرد.

 

قیمت دلار حواله در معاملات بازار ارز تجاری در حالی هم‌اکنون، یکشنبه 24 فروردین‌ماه، در کانال 68 هزار تومان نرخ خورده است که در ابتدای تشکیل دولت چهاردهم این نرخ در کانال 45 هزار تومان بود.

 

بانک مرکزی و وزارت اقتصاد با استدلال کاهش رانت تصمیم به افزایش قیمت دلار نیما گرفتند و از ماه‌ها قبل با افزایش مداوم نرخ دلار نیما در تلاش برای نزدیک کردن قیمت ارز نیما و آزاد بودند.

 

آخرین قیمت معاملات توافقی در سامانه ارز تجاری که مربوط به معاملات روز کاری قبل در این سامانه است نشان می‌دهد که قیمت توافقی هر اسکناس دلار آمریکا با کاهش نسبت به روز کاری قبل، به نرخ 70 هزار و 729 تومان و قیمت توافقی حواله دلار نیز به نرخ 68 هزار و 803 تومان رسیده است.

 

قیمت توافقی هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران با افزایش نسبت به روز کاری قبل به 80 هزار و 338 تومان و نرخ حواله یورو نیز به 78 هزار و 150 تومان رسیده است.

 

از سوی دیگر، اسکناس درهم امارات نیز با کاهش نسبت به روز کاری گذشته، 19 هزار و 259 تومان ارزش‌گذاری شده است و نرخ حواله درهم نیز 18 هزار و 734 تومان است./ تسنیم

کلمات کلیدی: دلار ارز تجاری
ارسال نظر