آیا طرح کالابرگ ادامه خواهد داشت؟ قیمت مسکن در نیمه‌جنوبی پایتخت سیر تا پیاز کالابرگ الکترونیک: اعلام نوبت جدید واریز یارانه کالابرگ/ جزئیات تازه از دهک‌های مشمول جزییات جدید خبر از خرید میوه با کالابرگ الکترونیکی در میادین قیمت میوه‌های بهاری در تهران اعلام شد اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی کشوری برای بازنشستگان عوامل موثر بر نوسان قیمت طلا خبرهای مهم از بازار مسکن برای متقاضیان مسکن از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز اطلاعیه مهم سازمان حمایت درباره قیمت‌گذاری خودرو‌های وارداتی پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۴ اردیبهشت: فشار مذاکرات برجام بر شانه‌های بازار سهام پیش‌بینی قیمت سکه و طلا فردا یک‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ احتمال افزایش قیمت نان؛ مردم یارانه جدید می‌گیرند؟ افزایش شدید قیمت دلار در بازار آزاد امروز/ طغیان در بازار ارز فردا هم ادامه خواهد داشت؟

معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از امشب پرداخت می‌شود

سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: معوقات متناسب‌سازی بازنشستگان، از ساعات پایانی امشب و نهایتاً تا پایان روز دوشنبه از طریق بانک‌های عامل به حساب ذی‌نفعان واریز خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 13
کد خبر: ۲۷۵۵۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان تأمین اجتماعی با انتشار اطلاعیه‌ای در خصوص علت تأخیر در پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان و مستمری‌بگیران و زمان پرداخت آن توضیح داد.

متن اطلاعیه به این شرح است:

ضمن عذرخواهی از تأخیر پیش‌آمده در فرآیند محاسبات و پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی؛ به اطلاع می‌رساند با توجه به حجم بالای امور محاسباتی بیمه‌ای در هفته پایانی فروردین‌ماه و همچنین نیاز به آماده‌سازی سیستم‌های سازمان برای دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌های مشمول قانون تأمین اجتماعی و تهیه لیست علی‌الحساب مستمری‌بگیران برای پرداخت به‌موقع مستمری فروردین، عملیات آماده‌سازی لیست پرداخت معوقات با نهایت دقت و بررسی‌های لازم جهت جلوگیری از هرگونه خطا و تضییع حقوق افراد، برای تمامی مستمری‌بگیران (بازنشستگان، ازکارافتادگان و بازماندگان) در حال انجام است.

با تلاش خدمتگزاران شما در واحد‌های تخصصی مربوطه سازمان تأمین اجتماعی، در صورت تجمیع و کنترل نهایی مبالغ مابه‌التفاوت، از ساعات پایانی امشب (یک شنبه ۲۴ فروردین) و در غیر این صورت نهایتاً تا پایان روز دوشنبه از طریق بانک‌های عامل به حساب ذی‌نفعان واریز خواهد شد./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار