ایران در صدر گرم‌ترین نقاط جهان / این استان با ۶ شهر رکورددارترن استان گرم جهان شد رگبار بارش‌های موسمی در ۲ استان؛ رکورد گرما در ۴ استان شکسته می‌شود تیراندازی ماموران مرزبانی به قاچاقچیان مواد مخدر/ دستگیری ۲ نفر با محموله ۲۰۰ کیلویی مخدر صنعتی و روانگردان حین ورود به کشور درخواست آزادی مشروط تتلو به کجا رسید؟ امکان تغییر حوزه امتحانی داوطلبان آزمون دستیاری فراهم شد ساعت ۲۰ به وقت گرینویچ چه ساعتی به وقت ایران است نحوه پیش ثبت نام پایه هفتم جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟

دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی

دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی وزیر آموزش و پرورش دستور ویژه برای بررسی ابعاد موضوع، پیگیری و استفاده از ظرفیت‌های حقوقی و قانونی آموزش و پرورش برای استیفای حقوق دانش‌آموزان سنندجی را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 15
کد خبر: ۲۷۵۷۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، پیرامون خبر منتشره درباره تنبیه چند دانش‌آموز در سنندج، علیرضا کاظمی در گفت‌و‌گو با مدیرکل آموزش و پرورش کردستان، ضمن ابراز تأسف از رفتار‌های غیرتربیتی و غیرانسانی، دستور ویژه برای بررسی ابعاد موضوع، پیگیری و استفاده از ظرفیت‌های حقوقی و قانونی آموزش و پرورش برای استیفای حقوق دانش آموزان را صادر کرد.

وی در این گفت‌وگوی تلفنی با تأکید بر دفاع از حقوق تمام دانش آموزان، افزود: با فرد خاطی و این تخلف، قاطعانه برخورد خواهیم کرد و به هیچ وجه اجازه نخواهیم داد حقوق دانش آموزان تضییع یا نادیده گرفته شود.

گفتنی است؛ پرونده فرد خاطی در مسیر تحقیقات و تحت رسیدگی جدی قرارگرفته و با توجه به زمان بر بودن روند رسیدگی عادلانه هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات کارمندان در استان، دستور اعمال ماده ۱۳ قانون رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان (تعلیق ۳ ماهه) توسط وزیر آموزش و پرورش صادر شد.

گفتنی است وزارت آموزش و پرورش در صورت بروز موارد مشابهی از این دست، قطعاً قاطعانه برخورد کرده و هیچ مماشاتی در این زمینه صورت نخواهد گرفت./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار