دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

سخنگوی دولت: انتخاب وزیر اقتصاد را به مذاکرات گره نزدیم + فیلم

سخنگوی دولت: انتخاب وزیر اقتصاد را به مذاکرات گره نزدیم + فیلم سخنگوی دولت گفت: هیچکدام از موضوعات داخل کشور را به مذاکرات گره نمی‌زنیم. امور جاری کشور در حال انجام است و زمان معرفی وزیر اقتصاد ارتباطی با مذاکرات ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 16
کد خبر: ۲۷۵۷۷۸

به گزارش ایسنا، فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره معرفی وزیر اقتصاد به مجلس و احتمال ارتباط این موضوع با روند مذاکرات، تصریح کرد: اصولاً ما هیچ کدام از موضوعات کشور را به مذاکرات گره نزدیم و نمی‌زنیم. همانطور که هم رئیس‌جمهوری گفت و هم دیروز مقام معظم رهبری راجع به آن تذکر دادند، ما هیچکدام از موضوعات داخل کشور را به مذاکرات گره نمی‌زنیم. امور جاری کشور در حال انجام است.

مهاجرانی ادامه داد: مذاکرات به عنوان یکی از موضوعاتی که وزارت خارجه دنبال می‌کند، پیگیری خواهد شد.

وی افزود: در مورد معرفی وزیر اقتصاد قانوناً دولت سه ماه فرصت دارد و طبیعتاً از سه ماه فرصت خود می‌تواند استفاده کند. در عین‌حال با واژه «بی‌صاحب بودن وزارت اقتصاد» که در پرسش مطرح شد، موافق نیستم. دکتر اکرمی به‌عنوان سرپرست که قبلاً هم این تجربه را داشتند خیلی خوب امور را پیش می‌برند و هیچکدام از امور این وزارتخانه معطل نمانده است و همه زیرمجموعه‌ها در حال کار هستند.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره سرمایه‌گذاری آمریکایی‌ها در ایران و بازگشایی سفارت آمریکا در تهران، تاکید کرد: بازگشایی سفارت موضوعی است که تالی بر موضوعات دیگر است؛  در حال حاضر بازگشایی سفارت آمریکا موضوعیت ندارد، موضوع هنوز بسیار خام است و پاسخ به این سوال معنایی ندارد.

وی افزود: موضوع سرمایه‌گذاری خارجی نیز روال مشخصی دارد و برای همه کشورها یکسان است. اقدام به هرگونه سرمایه‌گذاری، صرف نظر از ملیت، باید در چارچوب قوانین و خطوط قرمز کشور انجام شود.

.سخنگوی دولت اظهار کرد: موضوع مهمی که جانبازان را خوشحال خواهد کرد این است که موضوع واردات خودرو جانبازان در بودجه ۱۴۰۴ دیده شده و امروز در دولت به تصویب رسید.

 

کلمات کلیدی: فاطمه مهاجرانی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار