سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

سخنگوی دولت: انتخاب وزیر اقتصاد را به مذاکرات گره نزدیم + فیلم

سخنگوی دولت: انتخاب وزیر اقتصاد را به مذاکرات گره نزدیم + فیلم سخنگوی دولت گفت: هیچکدام از موضوعات داخل کشور را به مذاکرات گره نمی‌زنیم. امور جاری کشور در حال انجام است و زمان معرفی وزیر اقتصاد ارتباطی با مذاکرات ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 16
کد خبر: ۲۷۵۷۷۸

به گزارش ایسنا، فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره معرفی وزیر اقتصاد به مجلس و احتمال ارتباط این موضوع با روند مذاکرات، تصریح کرد: اصولاً ما هیچ کدام از موضوعات کشور را به مذاکرات گره نزدیم و نمی‌زنیم. همانطور که هم رئیس‌جمهوری گفت و هم دیروز مقام معظم رهبری راجع به آن تذکر دادند، ما هیچکدام از موضوعات داخل کشور را به مذاکرات گره نمی‌زنیم. امور جاری کشور در حال انجام است.

مهاجرانی ادامه داد: مذاکرات به عنوان یکی از موضوعاتی که وزارت خارجه دنبال می‌کند، پیگیری خواهد شد.

وی افزود: در مورد معرفی وزیر اقتصاد قانوناً دولت سه ماه فرصت دارد و طبیعتاً از سه ماه فرصت خود می‌تواند استفاده کند. در عین‌حال با واژه «بی‌صاحب بودن وزارت اقتصاد» که در پرسش مطرح شد، موافق نیستم. دکتر اکرمی به‌عنوان سرپرست که قبلاً هم این تجربه را داشتند خیلی خوب امور را پیش می‌برند و هیچکدام از امور این وزارتخانه معطل نمانده است و همه زیرمجموعه‌ها در حال کار هستند.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره سرمایه‌گذاری آمریکایی‌ها در ایران و بازگشایی سفارت آمریکا در تهران، تاکید کرد: بازگشایی سفارت موضوعی است که تالی بر موضوعات دیگر است؛  در حال حاضر بازگشایی سفارت آمریکا موضوعیت ندارد، موضوع هنوز بسیار خام است و پاسخ به این سوال معنایی ندارد.

وی افزود: موضوع سرمایه‌گذاری خارجی نیز روال مشخصی دارد و برای همه کشورها یکسان است. اقدام به هرگونه سرمایه‌گذاری، صرف نظر از ملیت، باید در چارچوب قوانین و خطوط قرمز کشور انجام شود.

.سخنگوی دولت اظهار کرد: موضوع مهمی که جانبازان را خوشحال خواهد کرد این است که موضوع واردات خودرو جانبازان در بودجه ۱۴۰۴ دیده شده و امروز در دولت به تصویب رسید.

 

کلمات کلیدی: فاطمه مهاجرانی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار