حاجی‌بابایی: مجلس تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی را مصوب کرد / دولت نظرش را اعلام کند فرمانده کل ارتش: تهدید دشمن را تمام شده تلقی نمی‌کنیم سردار احمد وحیدی:دایران دستش باز است تا در مقابل تکرار تجاوزات، هر آنچه را که لازم می‌داند، انجام دهد نیکزاد: تشکیل شورای عالی دفاع باید به تائید رهبر انقلاب برسد پزشکیان: برادری بین کشور‌های اسلامی فراتر از مناسبات سیاسی است مجازات خروج غیرمجاز ایرانیان خارج از کشور برداشته شد قالیباف: در ژنو مشخص کردیم که ایران امنیت خود را از کسی گدایی نمی‌کند دولت موظف به انجام اقدامات حمایتی از ایرانیان خارج از کشور در موارد ضروری شد لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع مسترد شد مهاجرانی: گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای با سه کشور اروپایی در شرایط پیچیده‌ای قرار دارد قالیباف ۳ قانون را برای اجرا به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد بیانیه سپاه: نسخه تشکیل دو کشور فلسطینی و اسرائیلی توطئه‌ای شیطانی است طحان نظیف: نظام به مشارکت مردم در حکمرانی باور دارد / واکنش سخنگوی شورای نگهبان به برگزاری رفراندوم بازگشت دوباره طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی» به مجلس پزشکیان عازم پاکستان شد

واکنش سخنگوی دولت به خبر تشکیل پرونده قضایی برای مرضیه برومند و رضا بابک

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در حاشیه بازدید از چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در پاسخ به اینکه دولت بار‌ها از بازگشت هنرمندان استقبال کرده است، اما در چند روز گذشته در مورد یک بخش ویژه در جشنواره فیلم فجر هجمه‌هایی به وجود آمده و پرونده قضایی برای دو هنرمند پیشکسوت تشکیل شده است و این چه پیامی برای هنرمندان دارد و موضع دولت چیست؟ گفت: امیدوارم با رویکرد مثبتی که ما در قوه قضاییه می‌شناسیم و رویکرد پدرانه در این قوه این موضوع حل و فصل شود. حتما در دولت برای حل این مشکل اقداماتی خواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 04
کد خبر: ۲۷۰۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در حاشیه بازدید از چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در پاسخ به اینکه دولت بار‌ها از بازگشت هنرمندان استقبال کرده است، اما در چند روز گذشته در مورد یک بخش ویژه در جشنواره فیلم فجر هجمه‌هایی به وجود آمده و پرونده قضایی برای دو هنرمند پیشکسوت تشکیل شده است و این چه پیامی برای هنرمندان دارد و موضع دولت چیست؟ گفت: امیدوارم با رویکرد مثبتی که ما در قوه قضاییه می‌شناسیم و رویکرد پدرانه در این قوه این موضوع حل و فصل شود. حتما در دولت برای حل این مشکل اقداماتی خواهیم داشت.

او اظهار کرد: طبیعتا دولت برعهدی که بسته است پاییند خواهد بود و با وفاقی که قرار است با بدنه جامعه داشته باشد و مشخصا با هنرمندان، باقی می‌ماند و کار بر همین موال انجام می‌شود.

مهاجرانی افزود: پرونده قضایی دو هنرمند هم بر اساس روال طبیعی خود پیش خواهد رفت. امیدوارم در مورد پرونده قضایی هم با نکته پدرانه موضوع حل شود.

سخنگوی دولت درباره پیگیری‌های دولت در این زمینه گفت: طبیعتا موضوع در قوه قضاییه در حال پیگیری است و دولت برای رفع همه مشکلات پیگیری‌های خود را انجام می‌دهد.

مهاجرانی در پاسخ به این سوال که آیا با وجود پرونده قضایی، این دو هنرمند باید به دادگاه بروند؟ گفت: به هرحال این پروند یک روند طبیعی خواهد داشت و من اطلاعی دقیقی از روند آن ندارم. اما آنچه در طول این مدت به عنوان عملکرد قوه قضاییه و وفاق ملی دیده‌ایم نگاه‌ها بر پایه حل مسائل بوده است و به نظرم این موضوع هرچه زودتر حل می‌شود.

سخنگوی دولت همچنین درباره اینکه دولت از ساخت فیلم در مورد اتفاقات سال‌های گذشته با نگاه نقادانه حمایت می‌کند؟ توضیح داد: نگاه دولت در این خصوص بر پایه قوانین و مقرراتی است که وجود دارد و در این زمینه همه تلاش خود را خواهیم کرد، ولی باید در این راستا آستانه تحمل خود را در برخورد با این موضوعات هم بالا ببریم.

مهاجرانی در پاسخ به سوالی دیگر در مورد اینکه زنان در حوزه سینما و فرهنگ مهجور هستند، گفت: طبیعتا در فضای فرهنگی اجتماعی باید ملاحظاتی شکل بگیرد، اما با موضوع محدودیت کار برای زنان موافق نیستم، معتقدم که وقتی ما یک زنی همچون پوران درخشنده را به عنوان اولین کارگردان زن ایران داریم، این اسمش مهجور بودن نیست، بلکه اتفاقا این اسمش توانمندی است که زنان ما دارند و در حال حاضر هم ایشان به عنوان نماینده یکی از نهاد‌های بین‌المللی معرفی شدند.

سخنگوی دولت تاکید کرد: ما زنان زیادی همچون پوران درخشنده داریم. در همین حوزه سینما هنرپیشه‌های زن قوی و بااستعداد زیادی وجود دارند. اتفاقا حوزه هنر از جمله حوزه‌هایی است که ظرفیتش برای زنان باز است. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار