محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

سخنگوی دولت: مرز‌هایی که خانواده دور دختر کشیده‌اند، موجب فقر زنانه می‌شود

سخنگوی دولت گفت: ما با تقسیم بین زنان و مردان سر از توسعه در نخواهیم آورد، اصل، توسعه اجتماعی است. اجتماع ما از همین اجتماعات ایجاد می‌شود و وقتی به دختران می‌گوییم عروسک بازی کنید و به پسران می‌گوییم به بیرون برو، در شبکه سازی دختران ضعف ایجاد می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 15
کد خبر: ۲۷۱۱۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مهاجرانی، در میز تخصصی زنان و حقوق بشر در فرهنگسرای خاوران تبریز اظهارکرد: درگذشت یکی از دانشجویان دانشگاه تهران را تسلیت می‌گویم بسیار جای تاسف دارد و واقعیت آن است که وقتی مادر هستیم همه فرزندان را فرزند خود می‌دانیم و خداوند به خانواده آنها صبر بدهد.

وی با بیان اینکه تا زمانی که موضوع زنان موضوع آخر جامعه است، مشکلات زنان حل نمی‌شود، گفت: موضوع زنان باید موضوع مردان باشد چرا که اگر در جامعه راجع به رشد زنان و فرصت دادن به زنان کار نکنیم نمی‌توانیم موفق باشیم.

وی ادامه داد: اگر دائما بگوییم زنان برای زنان و مردان برای مردان، شاهد رشد اقتصادی در حوزه زنان نمی‌شود و این اتفاق رخ می‌دهد که مرز‌هایی که خانواده دور دختر کشیده‌اند، موجب فقر زنانه می‌شود و برخی بزه‌ها زنانه می‌شوند چرا که ما مقصریم.

مهاجرنی تاکید کرد: اگر به دنبال عدالت جنسیتی هستیم باید موضوعات خود را درست کنیم وگرنه اصلا کشور توسعه نمی‌یابد و دختران توانمند نمی‌شوند.

وی گفت: از بین ۵۱۵ عضو هیات مدیره شرکت‌های بورسی فقط سه عضو زن داشتیم؛ این یعنی فاجعه و این عدد در عربستان و قطر بالای ۲ و سه درصد است و برای ما ۶ دهم است، باید سهمیه تعیین شود و در فرانسه این عدد بالای ۴۳ درصد است و ایجاد شبکه‌های قدرتمند و دادن اعتماد به نفس به زنان و دختران و جرات نه گفتن و دادن ایمنی کافی در محیط کار، مهم است.

سخنگوی دولت اضافه کرد: دادن فرصت مناسب، به زنان کمک می‌کند که زنان را آماده کنیم و اگر خطا هم کردند فرصت بدهیم و در کنار آنها مشاور بگذاریم مگر مردان خطا ندارند؟

وی گفت: ۵۰ درصد از ظرفیت جامعه را زنان و ۶۰ درصد از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها را هم زنان تشکیل می‌دهند، این یک فرصت است و نباید از آن محروم شد. دادن فرصت مناسب به زنان کمک می‌کند که آنها را آماده کنیم و اگر خطا هم کردند فرصت بدهیم و در کنار آنها مشاور بگذاریم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر