خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

واکنش زنگنه به درخواست روحانی برای افشای فساد: بعداً می‌گویم

واکنش زنگنه به درخواست روحانی برای افشای فساد: بعداً می‌گویم وزیر نفت در پاسخ به سوالی در خصوص اظهارات روز گذشته رئیس جمهور مبنی بر فساد ۷۰۰ میلیون دلاری و تأکید به وزیر نفت برای افشا و توضیح در مورد آن گفت: آنرا بعدا صحبت می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 11
کد خبر: ۲۷۵۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، بیژن زنگنه ، وزیر نفت در حاشیه مراسم اعلام جزئیات کشف مخزن جدید نفتی "نام‌آوران" در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تکنولوژی‌های مورد استفاده در افزایش ضریب بازیافت در دنیا رو به توسعه بوده و ضریب بازیافت میادین نفتی و گازی به دلیل رشد فناوری درحال افزایش است.

 

وی افزود: ایران هم به دو روش ارتقای فناوری ملی و تعامل بین‌المللی با هدف دستیابی به تازه های روز دنیا، به دنبال افزایش ضریب بازیافت است.

 

زنگنه با بیان اینکه "میانگین ضریب بازیافت در مخازن مختلف با توجه به وضعیت مخزن و سنگ مخزن متفاوت است"، گفت: این ضریب تا 60 درصد نیز در برخی از میادین وجود دارد، اما باید تلاش شود تا افزایش ضریب بازیافت مخازنی مانند یادآوران و آزادگان در اولویت قرار گیرد.

 

وزیر نفت در پاسخ به سوالی در خصوص اظهارات روز گذشته رئیس جمهور مبنی بر فساد 700 میلیون دلاری و تأکید به وزیر نفت برای افشا و توضیح در مورد آن گفت: آنرا بعدا صحبت می‌کنیم.

 

وی ادامه داد: در عملیات بازار، اولویت با ظرفیت قابل عرضه نفت است اما امروز دنیا نمی‌تواند ذخایر نفتی ایران را نادیده بگیرد.

 

وزیر نفت خطارنشان کرد: بهترین الگو برای توسعه صنعت نفت اتکا به ظرفیت داخلی و استفاده از تکنولوژی و سرمایه خارجی است.

 

زنگنه همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص سرنوشت قیمت بنزین و برنامه دولت برای بنزین گفت: امروز فقط در مورد اکتشاف صحبت می کنم.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار