اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

حمایت روسیه از مذاکرات ایران و آمریکا/ حل دیپلماتیک تنها راه خروج از بحران هسته‌ای

حمایت روسیه از مذاکرات ایران و آمریکا/ حل دیپلماتیک تنها راه خروج از بحران هسته‌ای سخنگوی کرملین گفت: ما از آغاز روند مذاکرات غیرمستقیم تهران و واشنگتن و توافق حاصل شده برای ادامه این روند مذاکرات در روز جاری (شنبه ۳۰ فروردین) استقبال می کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 19
کد خبر: ۲۷۵۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیمیتری پسکوف در پاسخ اختصاصی  درباره دور نخست مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا افزود: ما طرفدار ادامه روند مذاکرات بر اساس اصول منافع طرفین و احترام متقابل هستیم.
وی خاطرنشان کرد:‌ ما معتقد هستیم که تمام مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای ایران و برجام باید تنها از راه‌های سیاسی و دیپلماتیک حل شود.
سخنگوی کرملین در ادامه تأکید کرد:‌ روسیه حل و فصل مسالمت آمیز موضوع هسته ای ایران را یکی از اولویت‌های خود می‌داند و آماده است هر آنچه در توان دارد برای تسهیل کامل روند مذاکرات انجام دهد.

تلاش‌های سه‌جانبه روسیه، ایران و چین
مسکو، اخیرا میزبان نشست سه‌جانبه کارشناسان روسیه، ایران و چین درباره موضوع هسته ای ایران و سناریوهای پس از انقضای اعتبار برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل در تأیید این توافق بود. کرملین چشم‌انداز تلاش‌های سه‌جانبه در این عرصه را چگونه می‌بیند؟
پسکوف در پاسخ گفت: گفت و گو در مورد موضوعات مختلف بین روسیه، ایران و چین هم از نظر منافع سه کشور و هم از نظر تامین ثبات و امنیت در منطقه از اهمیت زیادی برخوردار است.
این سخنان در آستانه دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم به میزبانی و میانجیگری عمان مطرح شد.
پیش از این، عباس عراقچی وزیر امور خارجه که به نمایندگی از ایران در این مذاکرات شرکت می‌کند، ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در سفر به مسکو با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه درباره طیف وسیعی از مسائل از جمله موضوع هسته‌ای صحبت کرد.
عراقچی در مذاکرات روز جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ با همتای روسی در مسکو با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا بر اهمیت مشورت و رایزنی با روسیه تاکید کرد و افزود: روسیه به عنوان عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد که دارای جایگاه همکار شریک راهبردی با ایران است، می‌تواند در این مسیر کمک کننده باشد و ما در این‌خصوص به مشورت‌های خود ادامه خواهیم داد.
وزیر امور خارجه روسیه نیز در این مذاکرات با تشکر از رویکرد مسئولانه ایران در رابطه با موضوع هسته‌ای، ضمن استقبال از گفتگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا، موضع ایران مبنی بر تمرکز بر موضوع رفع تحریم‌های غیرقانونی آمریکا و بحث هسته‌ای را منطقی توصیف کرد و آمادگی روسیه را برای هرگونه مساعدت در این روند اعلام کرد.
لاوروف در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با عراقچی نیز تاکید کرد: منافع مشروع تهران باید در مذاکرات ایران و آمریکا در مورد برنامه هسته ای ایران در نظر گرفته شود.
وزیر امور خارجه روسیه گفت: ایران آماده جستجوی توافقات پیرامون برنامه هسته ای خود منحصرا در چارچوب موضوع عدم اشاعه و بدون موضوعات غیر ضروری است.
وی تأکید کرد:‌ تلاش‌ها برای تحمیل موضوعات غیرمرتبط با برنامه هسته‌ای در مذاکرات آمریکا و ایران غیرقابل قبول است./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار