تیم تروریستی سلطنت‌طلبان در نورآباد به دام افتاد دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد

آقای ظریف! به گفته‌های خود پایبند باشید

آقای ظریف! به گفته‌های خود پایبند باشید نماینده مردم لنجان در مجلس گفت: آقای ظریف اول باید خودتان به گفته هایتان پایبند باشید، نه اینکه در زمان طرح سؤال نمایندگان در مجلس از جنابعالی، جلسه را ترک کنید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 11
کد خبر: ۲۷۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  محسن کوهکن نماینده لنجان در جلسه علنی امروز مجلس در تذکر شفاهی با بیان اینکه مطابق آمار موجود تا سال ۱۴۰۰ بیش از ۳۰۰ هزار نفر از فرهنگیان بازنشسته می شوند، گفت: وزارت آموزش و پرورش تلاش کرده است با فراخوان بازنشستگان این مشکل را حل کند اما این مشکل با فراخوان بازنشستگان حل نمی شود.

 

وی افزود: وزارت آموزش و پرورش باید زمینه جذب نیروهای خرید خدمت و حق التدریسی را فراهم کند.

 

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس همچنین اظهارداشت: کلیپ تصویری از ظریف مشاهده کردم که او در مزایای مذاکره صحبت می کرد. نگاه بدبینانه این است که او قصد دارد بگوید مطلقا مذاکره خوب است؛ بنده با نگاه خوش بینانه می گویم که آقای ظریف معتقدند با مذاکره مشکلات قابل حل است.

 

کوهکن خطاب به ظریف گفت: آقای ظریف اول باید خودتان به گفته هایتان پایبند باشید، نه اینکه در زمان طرح سؤال نمایندگان در مجلس از جنابعالی، جلسه را ترک کنید.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار