دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

واکنش جوزف عون به حملات رژیم صهیونسیتی به جنوب لبنان

رئیس جمهور لبنان ضمن پیگیری تجاوزات رژیم صهیونیستی به تعدادی از روستاهای جنوبی این کشور، شهادت سه تن از نیروهای ارتش لبنان را تسلیت گفت
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 20
کد خبر: ۲۷۶۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از خبرگزاری لبنان «NNA»، دفتر ریاست جمهوری لبنان اعلام کرد که «جوزف عون» رئیس جمهور این کشور تحولات مربوط به تجاوزات امروز رژیم صهیونیستی به تعدادی از روستاهای جنوبی لبنان را پیگیری کرد.

 

عون همچنین در تماسی با ژنرال «رودلف یکل» فرمانده ارتش لبنان از آخرین گزارشات و اطلاعات مربوط به بمباران تعدادی از روستاها مطلع شد.

 

رئیس جمهور لبنان شهادت سه تن از نیروهای ارتش در حین انجام مأموریت خود برای حفظ امنیت و ثبات کشور و دور کردن خطرات از شهروندان و ساکنان روستاهای جنوبی را تسلیت گفت.

 

عون در حساب ایکس خود نیز نوشت: مردان ارتش که سوگند شرف، فداکاری و وفاداری یاد کرده‌اند، با خون خود سوگندهایشان برای لبنان و لبنانی‌ها را محکم‌تر می‌کنند.

 

رسانه‌های لبنان گزارش دادند که ظهر امروز، یک فروند پهپاد رژیم صهیونیستی با شلیک مستقیم، خودرویی را در جاده «برقیع» به سمت شهرستان «النبطیه» واقع در جنوب لبنان هدف قرار داد.

 

هم‌زمان با این حمله، مناطق دیگری از جنوب لبنان نیز شاهد تجاوزات هوایی رژیم اشغالگر قدس بودند.

 

بر پایه این گزارش، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی با شلیک ۲ فروند موشک، خانه‌ای در محله «الدیر» در شهرک «حولا» در جنوب لبنان را هدف قرار دادند که در جریان آن دست کم یک نفر شهید شد.

 

شبکه خبری راصد نیز ظهر امروز گزارش داد که در اثر انفجار مهمات در داخل یک دستگاه خودروی ارتش لبنان در جاده برقیع به القصیبه یک نیروی ارتش جان باخت. یک کودک و مادرش نیز که با خودرو درحال عبور از محل بود، بر اثر انفجار جان خود را از دست دادند. شمار دیگری نیز که از محل عبور می کردند، زخمی شدند.

 

در همین رابطه، سازمان امدادرسانی شهری لبنان اعلام کرد که بر اثر انفجار مهمات در داخل یک خودرو متعلق به ارتش این کشور در مسیر «القصیبه» به «بریقع» چهار نفر کشته و چهار تن دیگر زخمی شدند.

 

رژیم صهیونیستی در هفته‌های اخیر بارها با نقض آتش بس مناطق جنوبی لبنان را هدف حملات هوایی و توپخانه‌ای قرار داده و این اقدامات با محکومیت گسترده داخلی و منطقه‌ای همراه بوده است/ایرنا.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده