هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

بحران آب و خاک در ایران/ کاهش شدید بارندگی و تبدیل تالاب‌ها به کانون گردوغبار

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به متاثر شدن منطقه غرب آسیا و ایران از پدیده تغییر اقلیم گفت: ۳۰ استان کشور درگیر پدیده فرونشست زمین هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 21
کد خبر: ۲۷۶۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دومین نشست سراسری استانداران در سال ۱۴۰۴ با حضور وزیر کشور، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و نماینده ویژه رئیس جمهور در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شد.

در این نشست رشیدیان نماینده ویژه رئیس جمهور در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تشریح برنامه‌های این ستاد برای سال جدید مبارزه با باندهای قاچاق کالا و ارز، استفاده از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها و کاهش سالانه ۱۵ درصدی قاچاق کالا و ارز را که از تاکیدات برنامه هفتم توسعه است را از اولویت‌های این ستاد برشمرد.

وی با اشاره به برآوردها از میزان قاچاق در کشور تصریح کرد: این میزان سالانه حدود ۳۰ میلیارد دلار است و اولویت‌های این ستاد اصالت برخورد و مبارزه با فساد و سپس مفسد است.

رشیدیان همچنین اظهار کرد: هرچه زمینه برای تجارت قانونمند فراهم شود عرصه برای قاچاق کالا و ارز محدودتر می‌شود.

همچنین در ادامه این نشست شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به متاثر شدن منطقه غرب آسیا و ایران از پدیده تغییر اقلیم اشاره کرد و گفت: میانگین دمای کشور از ۵ سال گذشته حدود ۲.۵ درجه افزایش داشته است.

انصاری افزود: میانگین بلند مدت بارندگی در کشور حدود ۱۳ درصد و منابع آب تجدیدپذیر کشور به علت افزایش دما حدود ۲۷ میلیارد متر مکعب کاهش داشته است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: ۶۶ درصد تالاب‌های کشور به کانون گرد و غبار تبدیل شده‌اند و ۳۰ استان کشور درگیر پدیده فرونشست زمین هستند./مشرق

ارسال نظر
آخرین اخبار