محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

علت قطع درختان خیابان ولی‌عصر چیست؟ محیط زیست پاسخ می‌دهد

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران گفت: در پی قطع ۱۰۰ اصله درخت چنار در خیابان ولی‌عصر (عج) توسط شهرداری منطقه ۱ تهران، کارشناسان این اداره با حضور در محل، به ابهامات شهروندان پاسخ دادند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 13
کد خبر: ۲۷۳۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید امیر فاتح وحدتی با اشاره به اینکه در پی قطع ۱۰۰ اصله درخت چنار در خیابان ولی‌عصر (عج) توسط شهرداری منطقه ۱ تهران، کارشناسان این اداره با حضور در محل، به ابهامات شهروندان پاسخ دادند، اظهار کرد: این اقدام بر اساس رأی کمیسیون ماده ۷ شهرداری و به دلیل آفت زده بودن و خشک شدن درختان انجام شده است.

وی گفت: پس از پیگیری‌های اداره محیط زیست تهران از طریق شهرداری و مرجع قضایی، مشخص شد تصمیم قطع درختان بر اساس رأی کمیسیون ماده ۷ شهرداری اتخاذ شده است و طبق گزارشات، این درختان به دلیل آفت زده بودن و خشک شدن تدریجی، مشمول این رأی شده‌اند.

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران با تأکید بر اهمیت حفظ فضای سبز شهری اظهار کرد: اداره محیط زیست همواره تلاش می‌کند تا از حقوق شهروندان و محیط زیست دفاع کند و در صورت وقوع اتفاقات مشابه، با دقت کامل موضوع را بررسی خواهیم کرد.

وحدتی تصریح کرد: هدف ما ایجاد توازن بین توسعه شهری و حفظ طبیعت است و امیدواریم با همکاری شهروندان و سازمان‌ها، گام‌های مؤثری در جهت حفظ محیط زیست و غنای منظر شهری برداریم.

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران همچنین بر ضرورت نظارت بیشتر بر تصمیمات شهری و همکاری بین سازمان‌های دولتی و جوامع محلی برای حفاظت از منابع طبیعی تأکید و بیان کرد: اداره محیط زیست شهر تهران از این پس در تصمیمات مربوط به حفظ عرصه‌های طبیعی و فضای سبز حضور مؤثرتری خواهد داشت و این موضوع هم از نظر تکالیف قانونی و هم از نظر اجرای سیاست‌های کلی محیط زیست، حائز اهمیت است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر