حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده

نماینده مجلس: رانت‌خواران مالیات نمی‌دهند، تولیدکنندگان تحت فشارند

 نماینده پاوه در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اهمیت حسابرسی‌های سیستمی در نظام مالیاتی کشور، اجرای دقیق و عادلانه این سیاست را گامی مؤثر در جهت هدایت سرمایه‌ها به سمت تولید و تحقق شعار سال دانست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 22
کد خبر: ۲۷۶۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رستگار یوسفی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره تأثیر حسابرسی‌های هوشمند در نظام مالیاتی اظهار داشت: الکترونیکی و سیستمی شدن فرآیند اخذ مالیات، گامی مثبت در کاهش مراجعات مردم به ادارات و افزایش شفافیت است، اما اجرای دقیق این فرآیند از اهمیت بیشتری برخوردار است. متأسفانه در نحوه وصول مالیات‌ها با ایرادات جدی مواجه هستیم.

وی افزود: در حال حاضر، تولیدکنندگان و فعالان قانون‌مدار اقتصادی در صف اول پرداخت مالیات هستند، در حالی که بسیاری از بنگاه‌های برخوردار از رانت یا فاقد نظارت‌های کافی، از پرداخت مالیات طفره می‌روند. این تبعیض، باعث دلسردی فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان واقعی می‌شود.

یوسفی با اشاره به شعار سال، عادلانه شدن نظام مالیاتی را یکی از راهکارهای اصلی تحقق آن دانست و گفت: مالیات باید از فعالیت‌های غیرمولد به‌صورت واقعی اخذ شود و در مقابل، از بخش مولد اقتصاد حمایت گردد. تحقق این هدف تنها با اجرای دقیق حسابرسی‌های مالیاتی ممکن است.

این نماینده مجلس در ادامه تصریح کرد: در صورت عملکرد صحیح سامانه‌های هوشمند مالیاتی و رصد شفاف تمامی بنگاه‌ها، امکان فرار مالیاتی به حداقل خواهد رسید، مشروط بر اینکه استثناها حذف شده و همه فعالان اقتصادی به‌طور یکسان مشمول قانون باشند.

یوسفی همچنین با اشاره به برنامه هفتم توسعه، تأکید کرد: پیشرفت به‌سوی دولت الکترونیک، یکی از محورهای اصلی این برنامه است. شفاف‌سازی در حوزه مالیات، ضمن کاهش فساد و رانت، اعتماد تولیدکنندگان به عدالت اقتصادی را افزایش می‌دهد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگر به یک نظام مالیاتی عادلانه، هوشمند و فراگیر نیاز داریم. اجرای صحیح سامانه‌های سیستمی نه‌تنها موجب کاهش فرار مالیاتی می‌شود، بلکه سرمایه‌ها را به سمت تولید سوق می‌دهد. اما اگر رانت و تبعیض در اجرای قانون تداوم داشته باشد، نه‌تنها شعار سال محقق نمی‌شود، بلکه بی‌اعتمادی در جامعه اقتصادی نیز افزایش خواهد یافت./تسنیم

ارسال نظر