تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

نماینده مجلس: رانت‌خواران مالیات نمی‌دهند، تولیدکنندگان تحت فشارند

 نماینده پاوه در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اهمیت حسابرسی‌های سیستمی در نظام مالیاتی کشور، اجرای دقیق و عادلانه این سیاست را گامی مؤثر در جهت هدایت سرمایه‌ها به سمت تولید و تحقق شعار سال دانست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 22
کد خبر: ۲۷۶۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رستگار یوسفی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره تأثیر حسابرسی‌های هوشمند در نظام مالیاتی اظهار داشت: الکترونیکی و سیستمی شدن فرآیند اخذ مالیات، گامی مثبت در کاهش مراجعات مردم به ادارات و افزایش شفافیت است، اما اجرای دقیق این فرآیند از اهمیت بیشتری برخوردار است. متأسفانه در نحوه وصول مالیات‌ها با ایرادات جدی مواجه هستیم.

وی افزود: در حال حاضر، تولیدکنندگان و فعالان قانون‌مدار اقتصادی در صف اول پرداخت مالیات هستند، در حالی که بسیاری از بنگاه‌های برخوردار از رانت یا فاقد نظارت‌های کافی، از پرداخت مالیات طفره می‌روند. این تبعیض، باعث دلسردی فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان واقعی می‌شود.

یوسفی با اشاره به شعار سال، عادلانه شدن نظام مالیاتی را یکی از راهکارهای اصلی تحقق آن دانست و گفت: مالیات باید از فعالیت‌های غیرمولد به‌صورت واقعی اخذ شود و در مقابل، از بخش مولد اقتصاد حمایت گردد. تحقق این هدف تنها با اجرای دقیق حسابرسی‌های مالیاتی ممکن است.

این نماینده مجلس در ادامه تصریح کرد: در صورت عملکرد صحیح سامانه‌های هوشمند مالیاتی و رصد شفاف تمامی بنگاه‌ها، امکان فرار مالیاتی به حداقل خواهد رسید، مشروط بر اینکه استثناها حذف شده و همه فعالان اقتصادی به‌طور یکسان مشمول قانون باشند.

یوسفی همچنین با اشاره به برنامه هفتم توسعه، تأکید کرد: پیشرفت به‌سوی دولت الکترونیک، یکی از محورهای اصلی این برنامه است. شفاف‌سازی در حوزه مالیات، ضمن کاهش فساد و رانت، اعتماد تولیدکنندگان به عدالت اقتصادی را افزایش می‌دهد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگر به یک نظام مالیاتی عادلانه، هوشمند و فراگیر نیاز داریم. اجرای صحیح سامانه‌های سیستمی نه‌تنها موجب کاهش فرار مالیاتی می‌شود، بلکه سرمایه‌ها را به سمت تولید سوق می‌دهد. اما اگر رانت و تبعیض در اجرای قانون تداوم داشته باشد، نه‌تنها شعار سال محقق نمی‌شود، بلکه بی‌اعتمادی در جامعه اقتصادی نیز افزایش خواهد یافت./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار