ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد

یک کارمند سابق وزارت جنگ رژیم صهیونیستی به عنوان مسئول میز ایران و همچنین اسرائیل در شورای امنیت ملی کاخ سفید انتخاب شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 22
کد خبر: ۲۷۶۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، کاخ سفید روز دوشنبه انتخاب «مراو سرن» برای مسئولیت این میز را در مصاحبه‌ای با المانیتور تایید کرد، اما مدعی شد که گزارش‌ها مبنی بر داشتن سابقه کاری سرن در وزارت جنگ رژیم صهیونیستی نادرست است.

طبق گزارش المانیتور، سرن قبلاً به عنوان معاون مدیر سیاست کمیته بازرگانی، علوم و حمل و نقل سنای آمریکا از مه ۲۰۲۳ تا فوریه سال جاری خدمت می‌کرد. بر اساس اطلاعات سرن در صفحه لینکدین او، این مسئول جدید سابقا در سمت‌هایی از جمله کارمند ارشد کمیته نظارت و اصلاحات دولتی مجلس نمایندگان و عضو امنیت ملی در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان کار می‌کرده است.

بر اساس این گزارش، سرن از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۷ به عنوان یکی از همکاران امنیت ملی در بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها، یک اندیشکده محافظه کار، خدمت می‌کرد. طبق بیوگرافی وی در تارنمای این اندیشکده، سرن قبل از شروع کار در آنجا در وزارت جنگ رژیم صهیونیستی کار می‌کرد. بر اساس بیوگرافی که آخرین بار در سال ۲۰۱۶ به روز شده است، او در این سمت در مذاکرات بین دولت رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطین در این وزارتخانه شرکت کرد.

یک سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید تکذیب کرد که سرن برای وزارت جنگ رژیم صهیونیستی کار می‌کرده و گفت که او صرفا در یک دوره کارآموزی تحت نظارت آن شرکت کرده بود.

برایان هیوز در بیانیه‌ای که در اختیار المانیتور قرار گرفت، مدعی شد: مراو سرن هرگز در وزارت دفاع (جنگ) اسرائیل استخدام نشد، چه رسد به اینکه او یک مقام اسرائیلی باشد. او یک بورسیه سیاستی را برای مطالعه مدیریت منابع در کرانه باختری، که تحت نظارت این وزارت است، انجام داد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار