پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران

یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران سفیر آمریکا در اراضی اشغالی در گفت‌وگویی در اندیشکده مطالعات امنیت ملی در گزافه‌گویی علیه ایران گفت که اگر اروپایی‌ها متوجه شدت تهدیدی که از سوی ایران متوجه آنهاست نشوند، واقعا احمق هستند!
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۰۱ دی ۱۴۰۴ - 2025 December 22
کد خبر: ۲۹۷۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک هاکبی» سفیر ایالات متحده آمریکا در اراضی اشغالی در ادامه گزافه‌گویی‌اش ادعا کرد: «فکر نمی‌کنم تا قبل از حمله بمب‌افکن‌های بی-۲ به فردو، ایران، ترامپ را چندان جدی گرفته باشد. امیدوارم پیام را گرفته باشند، اما ظاهرا اینطور نیست، چون به نظر می‌رسد که سعی دارند راه جدیدی برای ازسرگیری برنامه هسته‌ای در منطقه‌ای امن‌تر و در عمق بیشتر پیدا کنند.»

 او در ادامه مدعی شد: «این نه فقط برای آمریکا و اسرائیل، بلکه برای تمام اروپا یک تهدید جدی است و اگر اروپایی‌ها این را متوجه نشوند، واقعا حتی از آنچه تصور می‌کنم هم احمق‌تر هستند! می‌دانم که این حرف من از منظر دیپلماتیک درست نیست، اما اظهاراتشان را ببینید... هرچند خوشحالم که مکانیسم ماشه را علیه ایران اجرا کردند، اما اقدامات بیشتری از این دست لازم است تا توانایی ایران برای دستیابی به اهدافش محدود شود.»

هاکبی در مصاحبه‌ای ویژه در جریان یک کنفرانس درباره روابط رژیم صهیونیستی و ایالات متحده، که در مؤسسه مطالعات امنیت ملی برگزار شد، گفت: «هر روزی که حماس در غزه باقی بماند، قوی‌تر می‌شود، نه ضعیف‌تر. به همین دلیل نوعی فوریت وجود دارد. آنها باید سلاح‌هایشان را زمین بگذارند و باید بروند.»

او همچنین درباره سوریه گفت: «من واقعاً فکر می‌کنم توافقی میان اسرائیل و سوریه امکان‌پذیر است و احمد الشرع می‌داند مسیر راه بقای او و هرگونه ثبات در سوریه این است که بتواند با اسرائیل صلح داشته باشد.»

سفیر آمریکا در اراضی اشغالی همچنین درباره لبنان گفت: «نیرو‌های مسلح لبنان باید قوی‌تر شوند. این روند کندتر از چیزی است که همه ما می‌خواهیم، اما باید به آنها فرصت بدهیم. باید صبور باشیم. باید بپذیریم که دولت لبنان باید پیش از دویدن، راه رفتن را بیاموزد.»

او در ادامه درباره شعار‌های دانشجویان غربی در حمایت از مردم فلسطین گفت: «وقتی مردم در دانشگاه‌ها فریاد می‌زنند "از نهر تا بحر"، اصلا نمی‌دانند که درباره چه چیزی صحبت می‌کنند. آنها بی‌اطلاع‌اند. آن شعار کل اسرائیل را نابود می‌کند.»

هاکبی همچنین همکاری میان آمریکا و رژیم صهیونیستی را به‌سود مردم آمریکا دانست و در واکنش به مخالفت افکار عمومی در آمریکا گفت که مردم باید ماهیت سودمند این همکاری را درک کنند! / ایسنا 

کلمات کلیدی: آمریکا اسراییل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار