استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

دستور فوری رئیس‌جمهور/ توقف فوری پروژه پتروشیمی میانکاله

 رئیس جمهور درباره تلاش مجدد برای تأسیس مجتمع پتروشیمی در منطقه میانکاله، در جلسه هیئت دولت بلافاصله در گفت‌وگوی تلفنی با استاندار مازندران، ضمن دستور توقف هرگونه عملیات در این زمینه، بر ضرورت برخورد و محاکمه با خاطیان تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 23
کد خبر: ۲۷۶۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  جلسه هیئت دولت صبح امروز چهارشنبه به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد و در این جلسه وزیر نفت گزارش مبسوطی از برگزاری همایش سرمایه‌گذاری در صنعت نفت با حضور شرکت‌های داخلی و خارجی و تعامل مثبت با کشورهای همسایه ارائه کرد.
بر اساس این گزارش وزارت نفت 135 میلیارد دلار پروژه آماده برای عرضه به سرمایه‌گذاران مهیا کرده و زمان عقد قراردادهای نفتی را از متوسط 39 ماه به 5 ماه تقلیل داده است.

در این جلسه همچنین رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، گزارش مفصلی درباره آخرین وضعیت منطقه میانکاله و تلاش مجددی که برای تاسیس مجتمع پتروشیمی در آن آغاز شده، ارائه کرد که رئیس جمهور پس از این گزارش بلافاصله در گفت‌وگویی تلفنی با استاندار مازندران، ضمن صدور دستور توقف هرگونه عملیات در زمینه احداث پتروشیمی میانکاله تأکید کرد که باید با کسانی که برخلاف سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری، زمینه تخریب محیط زیست این منطقه را فراهم کرده‌اند، برخورد شده و خاطیان محاکمه شوند.

در جلسه امروز همچنین مطرح شد که تا به حال 350 مگاوات پنل خورشیدی مناسب برای نصب روی ساختمان‌ها وارد شده و آماده تحویل و نصب در ادارات و مراکز دولتی است.

در این جلسه همچنین موضوع تخصیص اعتبار به منظور ارتقای سطح آمادگی و افزایش توان پاسخگویی جمعیت هلال احمر تا مبلغ 30 هزار میلیارد ریال از محل بند (م) ماده 28 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم مقررات مالی دولت به تصویب رسید.

در ادامه تعدادی دیگر از آیین‌نامه‌های مربوط به برنامه هفتم پیشرفت نیز بررسی و تصویب شد./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار