عراقچی: دشمن در جنگ ۱۲ روزه تسلیم بی‌قیدوشرط می‌خواست، اما به آتش‌بس بی‌قیدوشرط رسید عربستان طرح ساخت ابَرشهر ۱۰۰ مایلی در بیابان را کاهش می‌دهد ترامپ: پیروزی زهران ممدانی در نیویورک شکست حاکمیت آمریکا است جسد اسیر اسرائیلی تحویل داده شد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد مقام ایرانی: هیچ برنامه‌ای برای گفت‌و‌گو با آمریکا وجود ندارد وزیر دفاع روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است سانحه دلخراش رانندگی در یمن ۳۰ کشته بر جای گذاشت عراقچی: آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند؛ اگر مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود گروسی: مجبورم گزارش کنم که به اورانیوم ایران دسترسی ندارم؛ اما شکایت نمی‌کنم! سرایا القدس مرکز فرماندهی اسرائیل در کرانه باختری را هدف قرار داد ماکرون: ۲ زندانی فرانسوی در ایران آزاد شدند تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره شمالی رهبر انصارالله یمن: ما به طور حتم به سمت رویارویی با اسرائیل پیش می‌رویم

پوتین اعلام کرد: آزادسازی کامل کورسک به پایان رسید/شکست سنگین اوکراین

 رئیس‌جمهور روسیه با اعلام اینکه عملیات آزادسازی منطقه کورسک به پایان رسیده است، گفت: ماجراجویی حکومت اوکراین (در تصرف این منطقه مرزی روسیه) کاملاً شکست خورد. 
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 26
کد خبر: ۲۷۶۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولادیمیر پوتین روز شنبه ششم اردیبهشت ۱۴۰۴ با تبریک «آزادسازی کامل منطقه کورسک به همه نیروهای نظامی و فرماندهان» روسیه،‌ افزود:‌ شکست کامل دشمن در منطقه مرزی کورسک، شرایط را برای اقدامات موفقیت‌آمیز بیشتر نیروهای مسلح روسیه در سایر مناطق کلیدی جبهه فراهم می‌کند.
وی اظهار داشت: آزادسازی منطقه کورسک، شکست حکومت اوکراین را نزدیک‌تر می‌کند.

والری گراسیموف رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه نیز در گزارشی به پوتین رئیس‌جمهور این کشور در مورد آزادسازی کورسک اعلام کرد:‌ در منطقه کورسک بیش از ۷۶ هزار سرباز نیروهای مسلح اوکراین کشته و زخمی شدند.
وی اظهار داشت:‌ ارتش کره شمالی در منطقه کورسک دوشادوش ارتش روسیه عمل کرد و شجاعت و دلاوری را از خود نشان داد.
این مقام ارشد نظامی روسیه گفت: ۱۹ شهرک در منطقه کورسک به طور کامل مورد بررسی قرار گرفت و از وجود مین پاکسازی شد.
در بحبوحه عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین که از فوریه ۲۰۲۲ (اسفند ۱۴۰۰) تاکنون ادامه دارد، نیروهای مسلح کی‌یف ۶ اوت ۲۰۲۴ (برابر با ۱۶ مرداد ۱۴۰۳) با حمله به منطقه مرزی کورسک، مناطقی از خاک روسیه را تصرف کردند و جبهه دیگری را گشودند.
به گفته دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین، عملیات آزادسازی تدریجی این مناطق با حفظ حداکثری جان غیرنظامیان و نظامیان روس در دستور کار قرار گرفت.
در اوایل ماه مارس ۲۰۲۵ (اسفند ۱۴۰۳)، ارتش روسیه عملیات گسترده‌ای را برای آزادسازی مناطق تصرف شده در منطقه کورسک آغاز کرد. پوتین رئیس‌جمهور روسیه نیز با حضور در قرارگاه عملیاتی کورسک، دستور آزادسازی سریع این منطقه را صادر کرد./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار