رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد

وزیر کشور: حادثۀ بندر شهید رجایی ۷۵۰ مصدوم و ۸ فوتی داشته است + فیلم

اسکندر مومنی گفت: تا این لحظه حدود ۷۰۰ تا ۷۵۰ نفر مصدوم شده‌اند که از این تعداد، ۲۱۲ نفر به صورت سرپایی مداوا شدند و متأسفانه تا این لحظه آمار قطعی جان‌باختگان ۸ نفر است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 26
کد خبر: ۲۷۶۵۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسکندر مومنی، وزیر کشور، با اشاره به آخرین وضعیت حادثه در اسکله شهید رجایی در بخش خبری شبکه یک سیما گفت: در حال حاضر، اولویت نخست ما امداد و نجات و حفظ جان هموطنان عزیز است. در کنار آن، اطفای حریق و جلوگیری از گسترش آتش نیز به طور جدی در دستور کار قرار دارد.

وی با اعلام آخرین آمار مصدومان این حادثه افزود: تا این لحظه حدود 700 تا 750 نفر مصدوم شده‌اند که از این تعداد، 212 نفر به صورت سرپایی مداوا شدند و سایر مصدومان به مراکز درمانی استان، شهرهای همجوار و حتی استان‌های همسایه اعزام شده‌اند. روند مداوای مجروحان همچنان ادامه دارد.

مومنی همچنین از فوت 8 نفر در این حادثه خبر داد و اظهار داشت: متأسفانه تا این لحظه آمار قطعی جان‌باختگان 8 نفر است. در عین حال، اطفای کامل حریق پس از پایان عملیات امداد و نجات در اولویت اصلی قرار دارد.

وزیر کشور با اشاره به اقدامات انجام شده تأکید کرد: تمام امکانات از استان‌های مختلف به ویژه شهرهای اطراف بندرعباس و مرکز کشور بسیج شده‌اند. تیم‌های زبده آتش‌نشانی از استان‌های مختلف و تهران به محل حادثه اعزام شده‌اند و هواپیماهای مخصوص کنترل و اطفای حریق، همچنین انتقال مصدومان، در صحنه حاضر هستند.

مومنی افزود: همه دستگاه‌ها دست به دست هم داده‌اند و ان‌شاءالله بتوانیم طی ساعات آینده آتش را مهار کنیم. البته به دلیل وزش باد شدید، حریق به صورت کانتینر به کانتینر گسترش یافته که کنترل آن را دشوار کرده است.

وی ادامه داد: با تمهیدات اتخاذ شده، در اطراف منطقه حادثه کانتینرهای خالی مستقر شده‌اند تا از گسترش بیشتر آتش جلوگیری شود و عملیات اطفا مؤثرتر ادامه یابد. خوشبختانه تمامی دستگاه‌های مسئول پای کار هستند و روند مقابله با این حادثه با تمام توان در جریان است./تسنیم

ارسال نظر