ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

آمادگی کامل نظام سلامت برای رسیدگی به مجروحان حادثه بندرعباس

آمادگی کامل نظام سلامت برای رسیدگی به مجروحان حادثه بندرعباس وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با اشاره به اقدامات فوری پس از حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس، اعلام کرد: با تأمین خون، تجهیزات پزشکی و امکانات درمانی مورد نیاز و سازماندهی استان‌های معین، کنترل اوضاع به‌طور کامل در دست گرفته شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 26
کد خبر: ۲۷۶۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، درباره حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس اظهار کرد: از همان دقایق اولیه وقوع این حادثه تأسف‌بار، با همکارانم در تهران، معاونان مربوطه و رئیس سازمان اورژانس کشور به‌صورت مستمر در تماس بوده‌ایم و تیم‌های اورژانس به منطقه اعزام شده‌اند.

وی با اشاره به هماهنگی‌های بین دستگاهی افزود: آمادگی لازم با وزارتخانه‌های مختلف برای انتقال مجروحان به استان‌های معین انجام شده است. در این راستا، استان‌های فارس (شیراز)، کرمان و تهران به عنوان استان‌های معین تعیین شده‌اند و در صورت نیاز، مجروحین با استفاده از هواپیما به این استان‌ها منتقل خواهند شد.

وزیر بهداشت تصریح کرد: سازماندهی مناسبی در سطح وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شده و تمامی بخش‌های ویژه بیمارستانی نیز آماده پذیرش و رسیدگی به مجروحین هستند. امیدواریم با این تمهیدات بتوانیم فوتی های این حادثه را به حداقل برسانیم.

 ظفرقندی با بیان اینکه در شرایط بروز بحران، تأمین تجهیزات، خون و امکانات درمانی ضروری است، ادامه داد: خوشبختانه با هماهنگی‌های انجام شده با استان‌های معین، وضعیت تحت کنترل است. معاونان مربوطه نیز در اتاق فرمان مستقر شده‌اند و لحظه به لحظه وضعیت منطقه را رصد می‌کنند.

وی تأکید کرد: با همکاری نزدیک با استاندار هرمزگان و مسئولان استان‌های معین، تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا این بحران به خوبی مدیریت شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که قبل از عزیمت به اجلاس وزرای بهداشت سازمان همکاری شانگهای با خبرنگاران سخن می گفت، اظهار داشت: اجلاس وزرای بهداشت کشورهای عضو سازمان شانگهای به منظور هماهنگی و گفت‌وگو درباره چهار محور اصلی برگزار می‌شود که شامل پزشکی اورژانس، خدمات بهداشتی اولیه (Primary Health Care)، طب سنتی و پیشرفت‌های فناوری در حوزه پزشکی از جمله تله‌مدیسین و هوش مصنوعی است.

وی افزود: مقدمات این گفتگوها قبلاً انجام شده و در روزهای آینده مذاکرات نهایی خواهد شد. در پایان اجلاس نیز بیانیه مشترکی صادر خواهد شد که کشورهای عضو بر اساس آن در زمینه‌های مختلف همکاری خواهند کرد.

وزیر بهداشت با اشاره به دیدارهای دوجانبه‌ای که با اکثر کشورهای عضو در حاشیه این اجلاس خواهد داشت، گفت: این دیدارها برای همکاری در زمینه‌های دارو، تجهیزات پزشکی و اقدامات درمانی مشترک خواهد بود.

دکتر ظفرقندی تصریح کرد: دیپلماسی سلامت می‌تواند به پیشرفت علم و بهبود سلامت مردم در سطح جهانی کمک کند.

وی همچنین به اقدامات ایران در زمینه شبکه بهداشتی اشاره کرد و گفت: ایران در زمینه شبکه بهداشتی و طرح پزشک خانواده اقدامات بسیار ارزشمندی انجام داده است. هم‌اکنون حدود 95 درصد از شهرهای زیر 20 هزار نفر و تمامی روستاهای کشور تحت پوشش این شبکه بهداشتی قرار دارند که جمعیتی حدود 30 میلیون نفر را شامل می‌شود.

وزیر بهداشت تاکید کرد که این تجربه موفق می‌تواند به عنوان الگو برای دیگر کشورهای عضو سازمان شانگهای قرار گیرد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار