نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

پذیرش ۱۲۰۰ مصدوم حادثه بندرعباس در بیمارستانها/بستری ۲۰۰ نفر

پذیرش ۱۲۰۰ مصدوم حادثه بندرعباس در بیمارستانها/بستری ۲۰۰ نفر معاون درمان وزیر بهداشت از پذیرش حدود ۱۲۰۰ مصدوم این حادثه در مراکز درمانی، خبر داد و گفت: در حال حاضر حدود ۲۰۰ نفر در مراکز درمانی بستری هستند و حال عمومی اکثر آنها مناسب است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 27
کد خبر: ۲۷۶۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید سجاد رضوی معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به وقوع حادثه انفجار در بخشی از اسکله شهید رجایی بندرعباس، گفت: با بسیج عمومی امکانات و نیروها، رسیدگی ها به مصدومان قابل قبول بوده که رضایت مصدومان را به همراه داشت.

وی اظهار داشت: در همان لحظات اولیه به دلیل مشخص نبودن ابعاد این حادثه، بیمارستانهای تهران، شیراز، بوشهر و کرمان به حالت آماده باش درآمدند تا مصدومان احتمالی را پذیرش کنند. هماهنگی های لازم با سازمان انتقال خون به منظور تامین خون انجام و تجهیزات و ملزومات مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس از طریق هیات امنای صرفه جویی ارزی ارسال شد.

وی افزود: روز گذشته دکتر میعادفر، رییس سازمان اورژانس کشور به نمایندگی از وزیر بهداشت، مراکز درمانی بندرعباس و وضعیت بیماران را بررسی کرد و بنده هم از صبح امروز وضعیت بیمارستانهای خصوصی، دولتی و نظامی که مصدومان این حادثه در آنها بستری بودند را ارزیابی کردم.

معاون وزیر بهداشت از پذیرش حدود 1200 مصدوم این حادثه در مراکز درمانی، خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود 200 نفر در مراکز درمانی بستری هستند و حال عمومی اکثر آنها مناسب است و چندین نفر از مصدومان، در بخش های مراقبت های ویژه تحت مراقبت قرار دارند.

رضوی با اشاره به همکاری بسیار خوب بین مراکز درمانی دولتی، نظامی و تامین اجتماعی برای پذیرش و ارائه خدمات به مصدومان این حادثه، گفت: همکاری هلال احمر بسیار مناسب بود اما بر اساس اعلام استانداری، در این حادثه 40 نفر جان خود را از دست داده اند که به خانواده آنها، تسلیت می گوییم.

وی با بیان اینکه 5 نفر از فوتی ها در بیمارستانها جان خود را از دست دادند، افزود: این افراد به دلیل شدت بالای جراحات، قربانی شده‌اند. تعدادی از مصدومان سوختگی نیز برای دریافت خدمات تخصصی به مراکز درمانی شیراز، اعزام شده اند.

معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: در کل کشور و از جمله استان هرمزگان با کمبود پرستار روبرو هستیم اما در مراکز درمانی بندرعباس با درک شرایط سخت و بحرانی، در ساعات غیرشیفت حاضر شده و یا پرستاران بازنشسته به کمک آمدند و همکاری پزشکان حتی در بخش خصوصی نیز بسیار خوب بوده است.

رضوی از مردم به دلیل استقبال ویژه برای اهدای خون و کمک به مصدومان حادثه انفجار در بندرعباس تقدیر کرد و گفت: در تهران، هرمزگان و سایر مناطق کشور شاهد صفوف با شکوه مردم برای اهدای خون و یاری رساندن به مصدومان این حادثه بودیم که قابل تقدیر است و خوشبختانه هیچ کمبودی از نظر ذخایر خونی در مراکز درمانی بندرعباس و شیراز، وجود ندارد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار