کارمندان و حقوق بگیران بخوانند؛ آیین نامه نحوه تشکیل و فعالیت صندوق‌های بازنشستگی مکمل غیردولتی و حساب‌های انفرادی مکمل اعلام اسامی شرکت‌های پیمانکار ذی‌نفع به کارگروه بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت سرلشکر رحیم صفوی: بسیج ستون امنیت کشور است وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات 

نماینده هرمزگان: جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی بیمه نداشتند

نماینده مردم هرمزگان در مجلس با انتقاد از ضعف نظارت در صنایع استان گفت: حادثه دلخراش بندر شهید رجایی نتیجه بی‌تدبیری و نبود حداقل استانداردهای ایمنی است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 01
کد خبر: ۲۷۶۹۵۶

جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی بیمه نداشتند!

به گزارش راهبرد معاصر؛ در مراسم بزرگداشت روز کارگر که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بندرعباس برگزار شد، فاطمه جراره، نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با تسلیت به خانواده‌های جان‌باختگان حادثه اخیر در بندر شهید رجایی گفت: در روزی که باید جشن کار و کارگر برگزار شود، ناچار به عزاداری برای زحمت‌کش‌ترین قشر جامعه هستیم؛ کارگرانی که مظلومانه در سخت‌ترین شرایط جان خود را از دست دادند.

جراره با ابراز نگرانی از اینکه بسیاری از خانواده‌ها هنوز خبری از عزیزان خود ندارند، تصریح کرد: برخی از جان‌باختگان حتی بیمه نداشتند این یعنی نه تنها امنیت شغلی وجود ندارد، بلکه کوچک‌ترین پشتیبانی قانونی هم برای این کارگران فراهم نشده است.

او ادامه داد: در محیط‌هایی کاملاً خشن و مردانه، زنانی نیز شاغل بودند که امروز حتی پیکرشان به خانواده تحویل داده نشده است این بی‌عدالتی آشکار در حق قشر کارگر است و ما نمایندگان مجلس موظفیم با پیگیری جدی و اصلاح قوانین از تکرار چنین فجایعی جلوگیری کنیم.

جراره با انتقاد شدید از ضعف نظارت بر صنایع غرب بندرعباس گفت: در استانی که سرشار از نعمت و درآمدهای کلان است، چرا حداقل زیرساخت‌های ایمنی و درمانی فراهم نیست؟ اگر نظارت دقیق و اجرای کامل قوانین وجود داشت، این حادثه تا این اندازه تلخ و فاجعه‌بار نمی‌شد.

نماینده مردم هرمزگان از رئیس‌جمهور و مسئولان دولتی خواست تا به صورت شفاف و دقیق گزارش کاملی از علت حادثه و برخورد با مقصران ارائه دهند و تأکید کرد: مردم حق دارند بدانند چه کسانی در این حادثه بی‌تدبیری کردند. تا زمانی که با مقصران این فاجعه برخورد قاطع نشود و حقوق کارگران تضمین نگردد، هیچ اقدامی نمی‌تواند التیامی برای این داغ باشد.

او در پایان گفت: ما مسئولیم، هم در این دنیا و هم در آخرت، که اجازه ندهیم زحمت‌کشان کشور با جان‌باختن در سکوت و بی‌پناهی فراموش شوند. باید برای امنیت شغلی، بیمه و حمایت واقعی از کارگران، اقدام عملی و بی‌وقفه صورت گیرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر