پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است

پایان انتظار بازنشستگان/ معوقات تا پایان اردیبهشت تسویه می‌شود

صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: معوقات بازنشستگان تا پایان اردیبهشت پرداخت می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 28
کد خبر: ۲۷۶۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از تسویه کامل مطالبات معوقات و کسورات بازنشستگان تا پایان اردیبهشت ماه خبر داد و بر ضرورت اطلاع‌رسانی دقیق به کانون‌های بازنشستگان و بهبود خدمات بیمه تکمیلی تأکید کرد.
حجت‌اله میرزایی در جلسه با مدیران ستادی و استانی صندوق که به صورت ارتباط تصویری(وبینار) برگزار شد، افزود: با منابع مالی موردنیاز، معوقات ماه‌های بهمن و اسفند سال گذشته (چهارشنبه هفته قبل) پرداخت شد.

وی اظهار کرد: کسورات و معوقات مربوط به فروردین امسال نیز تا پایان ماه جاری پرداخت خواهد شد به نحوی که دیگر هیچ بازنشسته‌ای که طلب معوق داشته باشد را نخواهیم داشت.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از پایان قرارداد با شرکت بیمه‌گر قبلی در صندوق بازنشستگی خبر داد و گفت: از ابتدای اردیبهشت امسال قرارداد جدیدی با بیمه دانا منعقد شده و اسامی و مشخصات بازنشستگان به مراکز درمانی طرف قرارداد ارسال شده است.

میرزایی افزود: بیمه دانا با ۱۲ هزار مرکز درمانی طرف قرارداد و ۳ هزار نمایندگی در شهرهای مختلف، سامانه‌ای مناسب برای بارگذاری اسناد و ساختمانی اختصاصی درتهران برای خدمات‌ دهی داردو با افزایش سطح تعهدات و تغییر شرکت بیمه‌گر، وضعیت بیمه تکمیلی در سال جاری به‌مراتب بهتر خواهد شد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اظهار کرد: تاکنون بیش از ۵ هزار میلیارد تومان از اسناد درمانی بازنشستگان(مربوط به بازه زمانی فروردین تا آذر ۱۴۰۳) پرداخت شده و ۳۰۰ میلیارد تومان نیز برای بیماری‌های خاص اختصاص یافته است.
دستگاه‌ها از اجرای ماده ۸۵ خودداری می‌کنند

میرزایی در پاسخ به پرسش‌های مکرر بازنشستگان درباره ماده ۸۵ نیز گفت: پیگیری‌های متعددی دراین خصوص از طریق مجلس، دولت و سازمان برنامه و بودجه انجام شده، اما دولت و دستگاه ها به دلایل مختلف از اجرای آن خودداری می‌کنند که البته ما همچنان پیگیر هستیم و نا وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز نامه ای در این خصوص به دولت ارسال کرده است.

میرزایی افزود: هر حکمی که صادر می‌کنیم، نیازمند مصوبه دولت، تأمین بودجه، ابلاغ دستورالعمل و تخصیص بودجه است. بدون این مراحل، امکان صدور حکم جدید وجود ندارد.
پرداخت معیشتی تا سقف یک میلیون تومان

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت علی‌الحساب معیشتی تا سقف یک میلیون تومان برای برخی بازنشستگان خبر داد و گفت: این پرداخت برای بازنشستگانی است که در سال ۱۴۰۳ افزایش حقوق ناچیزی داشتند، این مبلغ بر اساس همسان‌سازی با شاغلان هم‌تراز محاسبه و ممکن است برای برخی کمتر از یک میلیون تومان باشد که مابه‌التفاوت آن پرداخت خواهد شد.

وی درباره متناسب‌سازی حقوق نیز گفت: متناسب‌سازی در سه مرحله (۴۰، ۳۰ و ۳۰ درصد) انجام می‌شود. برخی بازنشستگان که حقوقشان از شاغلان هم‌تراز بالاتر یا برابر است، مشمول افزایش نمی‌شوند. این موضوع برای برخی استادان دانشگاه که بالاترین سطح حقوق را دریافت می‌کنند، باعث سوءتفاهم شده، اما این روند بر اساس قانون اجرا شده است.

صندوق بازنشستگی کشوری به عنوان دومین صندوق بزرگ بیمه‌ای کشور، یک میلیون و ۷۱۸ هزار و ۴۴۶ نفر حقوق بگیر شامل بازنشسته، از کارافتاده، شاغل متوفی و بازنشسته متوفی را تحت پوشش دارد./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار