واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید! برنامه و نتایج جام جهانی فوتبال باشگاه‌ها ۲۰۲۵ برنامه و نتایج مرحله حذفی جام جهانی باشگاه‌ها

فاجعه در انبار ۵ هزار متری/ حریق مهیب مواد دخانی ۸۰۰ میلیاردی را خاکستر کرد!

حریق شبانه یک انبار ۵ هزار متری در خیابان شهید رجایی، ۵ مصدوم برجای گذاشت
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 28
کد خبر: ۲۷۶۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  این حریق در ساعت ۲۳:۲۵ شب گذشته به سازمان آتشنشانی تهران گزارش شد و محل حریق نیز یک انبار به مساحت ۵۰۰۰ متر مربع در خیابان شهید رجایی -حوالی محله شوش- بود که مواد دخانی در آن نگهداری می‌شد و با گذشت ۱۲ ساعت از حادثه بوی ناشی از اشتعال این مواد هنوز به مشام می رسید.
حریق شبانه در انبار ۵ هزار متری

بر اساس اعلام سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، ساعت ۲۳:۲۵ شب گذشته، نگهبان یک انبار با سامانه ۱۲۵ تماس گرفت و از وقوع آتش‌سوزی خبر داد. بلافاصله نیروهای عملیاتی ۶ ایستگاه آتش نشانی، گروه امداد و نجات یک، خودروی تانکر آب، خودروی تنفسی، نردبان هیدرولیکی و بالابر پرتابل را به خیابان شوش، خیابان شهید رجایی  اعزام کرد. 
 محل حادثه یک بارانداز به مساحت تقریبی ۵۰۰۰ مترمربع بود که از چندین انبار با کاربری نگهداری اقلام گوناگون تشکیل شده بود و حدود ۱۰۰۰ متر از این انبار که محل نگهداری تولیدات دخانیاتی بود، کاملاً شعله‌ور شده بود. 
آتش‌نشانان با حفظ نکات ایمنی موفق به مهار آتش شدند و از سرایت آتش به سایر نقاط انبار جلوگیری به عمل آمد.
مالک انبار: ۸۰۰ میلیارد ضرر کردم

مالک این انبار  ی گوید: حوالی ساعت ۱۰ شب بود که از انبار به خانه بازگشتم، ساعتی بعد کارگران تماس گرفتند و گفتند از بیرون انبار جرقه بزرگی مشاهده کردند که صدای زیادی هم داشت بعد انبار به یک باره آتش گرفت.

وی می افزاید: من در این انبار دخانیات شامل سیگار و توتون نگهداری می کردم و این بار برای تجار بود که قرار بود به سراسر کشور ارسال شود اما تمام این بار سوخته و من نزدیک ۸۰۰ میلیارد خسارت دیده ام. 
 وی با تشکر از تلاش و زحمات نیروهای امدادی مانند پلیس و آتشنشانی گفت که خوشحال است که کسی در این حادثه آسیب ندیده زیرا بعد شنیدن صدای بلند، کارگران از انبار خارج شده اند .
حریق انبار در خیابان شهید رجایی ۵ مصدوم برجای گذاشت

بر اساس اعلام سازمان اورژانس استان تهران در پی این حادثه، ۳ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل اعزام شدند. این حادثه ۵ مصدوم برجای گذاشت که همگی در محل خدمات درمانی دریافت کردند و کسی آسیب جدید ندید. /ایسنا

کلمات کلیدی: حریق آتش سوزی
ارسال نظر
آخرین اخبار