تهران گرم می‌شود، افزایش دما از چهارشنبه/ کاهش مجدد دما در هفته آینده دیوارنگاره میدان جهاد به رنگ پایتخت درآمد + عکس قوه قضاییه: علیرضا سپاهی رابطه زوجیتی با مهشاد کشانی نداشته است سامانه بارشی جدید در راه غرب کشور؛ هشدار به مسافران جاده چالوس ماجرای شیوع طاعون در روسیه صحت دارد؟ کرونا یک قدم عقب رفت / مثبت‌شدن تست‌ها از ۱۷.۴ به ۱۳.۷ درصد رسید / آنفلوانزای B همچنان ویروس غالب ایران است پیش‌بینی جدید هواشناسی از هوای تهران / کاهش دما در راه است سرعت کاهش آب خزر ۶ برابر شد؛ چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ جزییات دومین آزمون استخدامی معلولین خبر مهم پلیس برای اسکوترسواران / این وسیله نقلیه در خیابان چه حکمی دارد؟ رانندگی با موبایل چند نمره منفی دارد؟ / ضبط و ابطال گواهینامه به خاطر یک تخلف انتخاب رشته از فردا/ سامانه مجازی فعال شد/ این داوطلبان حق شرکت در کنکور ۱۴۰۶ را ندارند آغاز زودهنگام سامانه‌های بارشی از مهرماه / هشدار به عشایر و کشاورزان هشدار هواشناسی تهران در ۱۲ مهر؛ باد شدید و احتمال تگرگ در راه است هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟

دیه جان‌باختگان حادثه بندر رجایی ظرف ۲ روز پرداخت می‌شود

دیه جان‌باختگان حادثه بندر رجایی ظرف ۲ روز پرداخت می‌شود دیه جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی ظرف ۴۸ ساعت پرداخت می‌شود. 
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 29
کد خبر: ۲۷۶۷۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رییس‌کل دادگستری هرمزگان از موافقت شرکت‌های بیمه برای پرداخت دیه جان باختگان حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس ظرف ۴۸ ساعت آینده خبر داد. 

مجتبی قهرمانی روز سه‌شنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: چهارمین نشست تخصصی پیگیری جبران خسارت آسیب دیدگان این حادثه برگزار شد که مقرر شد خسارت‌های ناشی از حادثه در بندر شهید رجایی بندرعباس در ۶ دسته جبران شود.

قهرمانی تصریح کرد: دسته اول جبران خسارت‌ها در خصوص متوفیان این حادثه است که براین اساس اسامی ۲۵ نفر از جان‌باختگان که هویت آن‌ها شناسایی شده، امشب به شرکت‌های بیمه اعلام شده و ظرف ۴۸ ساعت دیه آن‌ها پرداخت خواهد شد.
رییس‌کل دادگستری هرمزگان خاطرنشان کرد: در خصوص متوفیانی که شناسایی نشده‌اند نیز پس از احراز هویت همین فرآیند طی خواهد شد.

وی یادآور شد: در خصوص ۲۵۰ دستگاه خودرویی که در این حادثه آسیب دیده‌اند و دارای بیمه بدنه بوده‌اند و مالکان آن‌ها تاکنون مراجعه کرده‌اند نیز یا خسارات آن‌ها پرداخت شده و یا در حال پرداخت است و در این خصوص مقرر شد که از تخفیف بیمه این خودروها نیز کاسته نشود.

قهرمانی ادامه داد: در خصوص خودروهایی که بدون بیمه بدنه می‌باشند نیز کارگروهی با مسئولیت یکی از معاونان دادگستری استان تشکیل شده است که از فردا چهارشنبه به همراه ارزیابان بیمه در بندر شهید رجایی و پاسگاه انتظامی خونسرخ مستقر خواهند بود و ضمن تشکیل پرونده پس از ارزیابی‌ها در خصوص نحوه پرداخت هزینه‌ها در این خصوص تصمیم‌گیری خواهد شد.

رییس‌کل دادگستری هرمزگان اضافه کرد: دسته چهارم مصدومین این حادثه هستند که دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان با پزشکی قانونی هماهنگی کرده بدون شکایت و پرونده مستقیم به پزشکی قانونی مراجع کنند و پس از ثبت و ضبط صدماتشان برای آن‌ها نیز در اسرع وقت تصمیم‌گیری خواهد شد.

وی گفت: دسته پنجم از تصمیمات این نشست در خصوص خسارات وارده به تجار و بازرگانان است که در خصوص آن‌ها نیز نشست تخصصی با حضور خودشان و صنعت بیمه برگزار می‌شود و جبران خسارات آن‌ها نیز پیگیری خواهد شد.

قهرمانی تاکید کرد: دسته ششم از تصمیمات در خصوص جبران خسارات ناشی از حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مربوط به خسارات وارده به خود بندر و خسارات احتمالی به شرکت‌های دولتی است که در خصوص جبران تمام خسارات وارده به آن‌ها نیز با نهایت دقت و جدیت و در اسرع وقت اقدام خواهد شد./ایرنا

ارسال نظر
captcha