پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد

پزشکیان: مشکلات بانکی کارگران را حل می‌کنیم/ موظف به تامین سلامت همه مردم هستیم

پزشکیان در همایش بزرگ کارگران با تأکید بر عدالت آموزشی و سلامت عمومی وعده داد نهضت عدالت آموزشی اجرایی می‌شود. پزشکیان همچنین از پیگیری مشکلات بانکی کارگران و رسیدگی به خانواده‌های آسیب‌دیده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 30
کد خبر: ۲۷۶۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری امروز -۱۰ اردیبهشت- در همایش بزرگ کارگران در ورزشگاه آزادی گفت: خود را موظف به تامین سلامت همه مردم کشور می‌دانیم و همه تلاش خود را در این راه انجام خواهیم داد.

رئیس‌جمهوری با بیان اینکه با همکاری شرکت بیمه مسئول (البرز)، خانواده‌ها، مطالبات بیمه‌ای خود را پیگیری و دریافت خواهند کرد، افزود: تصمیم دولت این است که همه قربانیان این حادثه شناسایی شوند و علاوه بر پرداخت حقوق و مستمری، به بررسی و برطرف کردن مشکلات خانواده‌هایشان نیز پرداخته شود.

پزشکیان تاکید کرد: همانند حادثه طبس، دولت تا حد امکان پیگیری خواهد کرد و اجازه نخواهد داد خانواده‌های داغدار در طول زندگی با مشکلات رو‌به‌رو شوند. اطلاعاتی که به دست بیاید، قطعا مورد بررسی و رسیدگی قرار خواهد گرفت. از نمایندگان مجلس و رسانه‌ها نیز تقاضا می‌کنیم که در این زمینه پیگیری کنند. خود را موظف می‌دانیم به خانواده درگذشتگان و آسیب دیدگان از هر نظر رسیدگی کنیم.

او با بیان اینکه به زودی جلسات ویژه‌ای با وزیران کار و امور اجتماعی، بهداشت و درمان و رئیس سازمان برنامه و بودجه در این زمینه خواهد داشت، افزود: ما متعهدیم سلامت شما را در هر شرایطی تضمین کنیم و اجازه نخواهیم داد مشکلی برای شما پیش آید.

پزشکیان: نهضت عدالت آموزشی را در تمام مدارس کشور اجرا می‌کنیم

پزشکیان در ادامه به نهضت عدالت آموزشی در کشور اشاره کرد و افزود: در این دولت نهضت ساخت مدارس و تغییر نوع آموزش در مدارس را راه‌اندازی کرده‌ایم. فرزندان همه ما، آیندگان این کشور هستند اگر نتوانیم فرزندانمان را درست آموزش دهیم، آینده درستی نخواهیم داشت. اجازه نخواهیم داد فرزندان این سرزمین آموزش ناکافی و غیرصحیح و یا با یک استاندارد کم  داشته باشند.

رئیس‌جمهوری تصریح کرد: حتما تلاش خواهیم کرد که در همه مدارس دولتی و عمومیکشور و نه فقط در مدارس ویژه، کیفیت، کمیت و نوع آموزش را به حول قوه الهی اصلاح کنیم و اصلاح خواهیم کرد.

پزشکیان با اشاره به مشکلات مطرح شده درمورد مسائل بانکی کارگران، گفت: به شما اطمینان می‌دهیم که پیگیری‌های لازم در این زمینه انجام خواهد شد و تلاش خواهیم کرد تا مشکلاتی که مطرح کرده‌اید، حل و فصل شوند.

نقش همبستگی ملی در ساختن ایران مستقل از نگاه پزشکیان

او درخصوص اعتماد آفرینی برای جامعه کارگری کشور، گفت: درمورد ایجاد اطمینان برای کارگران، این موضوع در دولت مورد بررسی قرار دارد و به دنبال راه‌حل‌هایی برای آن هستیم. به شما قول می‌دهیم تا حد امکان و با توانایی‌هایی که داریم، پیگیری خواهیم کرد و امیدواریم مشکلات را حل کنیم.

پزشکیان تاکید کرد: امیدواریم با همکاری و تلاش همگانی، ایران را به گونه‌ای بسازیم که چشم طمع بیگانگان به آن ناامید شود. آینده این سرزمین، متعلق به همه ایرانیان است و با همت و تلاش خودمان، می‌توانیم کشوری را بسازیم که شایستگی، لیاقت و جایگاه هر یک از ما ایرانیان در آن به بهترین شکل به نمایش گذاشته شود. /ایرنا

ارسال نظر