پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است

برخورد قوه قضائیه با فساد برای عده‌ای درد داشته است

برخورد قوه قضائیه با فساد برای عده‌ای درد داشته است رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: قوه قضائیه به خوبی و قاطع با فاسد برخورد می‌کند، البته ممکن است در این برخورد قاطع عده‌ای دردشان بیاید، اما عیبی ندارد بگذارید دردش بیاید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 12
کد خبر: ۲۷۶۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار غلامرضا جلالی در چهارمین کنفرانس ملی پدافند غیرعامل که صبح امروز در تالار وزارت کشور برگزار شد، با بیان اینکه آمریکایی‌ها رویکرد جنگ ترکیبی یا هیبریدی را به شکل هم‌افزا علیه ما اتخاذ کرده‌اند، اظهار کرد: «رهبر معظم انقلاب اسلامی در مقابل تهدیدات ترکیبی فرمودند ما باید رویکرد مقاومت فعال را در پیش بگیریم».

 

وی افزود: «آمریکایی‌ها فکر می‌کردند بعد از استراتژی فشار حداکثری، ایران به‌دنبال تلفن خواهد گشت تا با آنها تماس بگیرد؛ اما بعدها مشاهده کردند که چنین نیست و با آنها تماس نگرفتیم و این یک نمونه کوچک از مزایای استراتژی مقاومت فعال است».

 

آمریکا به اعراب گفت که خودتان می‌توانید به ایران حمله کنید!

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه در لایه نظامی توانستیم با وجود تمامی تهدیدات به پیشرفت‌های قابل توجهی دست یابیم، خاطرنشان کرد: «برای مثال در ماجرای سرنگونی پهپاد جاسوسی، آمریکا تلاش کردند تا به ایران پاسخ نظامی بدهند، اما این امکان برای آمریکا وجود نداشت».

 

وی تصریح کرد: «هرچند برخی کشورهای منطقه خیلی تلاش کردند تا آمریکا به ایران حمله نظامی کند، اما آمریکا قبول نکرد و در پاسخ به این کشورها گفت اگر شما جرئت دارید خودتان به ایران حمله کنید و آمریکا از شما هم حمایت خواهد کرد، ولی هیچ ضرورتی ندارد که ایالات متحده به‌جای شما با ایران وارد جنگ شود».

 

جلالی در ادامه با اشاره به امنیت خلیج فارس گفت: «جمهوری اسلامی ایران امنیت خلج فارس و تعارض منافع در این منطقه را برخلاف سایر کشورها خیلی خوب کنترل کرده‌ است؛ شرایط خلیج فارس آن‌قدر حساس است که اگر به اشتباه دست یک اپراتور بر روی ماشه برود احتمال وقوع جنگ وجود دارد، ولی ایران این وضعیت را خوب کنترل کرده است».

 

وی با بیان این مطلب که با لایه‌های مختلف ناامنی مواجه هستیم، به احزاب و جناح‌های سیاسی توصیه کرد: «احزاب نباید امنیت حزبی و گروهی را به امنیت ملی ترجیح دهند و ضروری است که همه احزاب و سیاست‌مداران اختلافات حزبی و جناحی را کنترل کنند تا به ناامنی ملی منجر نشود».

 

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه اصل مقاومت فعال توسط مردم شکل می‌گیرد و باید این نوع مقاومت، مردم‌پایه باشد، تصریح کرد: «سپر امنیتی کشور باید بتواند ضمن به رسمیت شناختن اعتراضات به‌حق مردم نسبت به وضعیت اقتصادی، باید تلاش کند تا صف ضدانقلاب‌ها را از مردم جدا کند».

 

برخورد قوه قضائیه با فساد برای عده‌ای دردآور است

به گفته جلالی؛ دستگاه‌های اقتصادی در شرایط جنگ اقتصادی باید برنامه‌هایشان را به‌گونه‌ای تنظیم کنند تا به اقتصاد کشور آسیب وارد نشود و نیز باید مراقب بود که در تنظیم برنامه‌ها کوتاهی نشود.

 

وی ضمن تأکید بر مقابله با مفسد و فاسد به‌عنوان یکی از مؤلفه‌های تأمین امنیت گفت: «در حوزه اقتصاد باید با مفسد و فاسد برخورد شود و خدا را شکر می‌کنیم که شمشیر عدالت بلند شده و قوه قضائیه به خوبی و قاطع با مفسد و فاسد برخورد می‌کند، البته ممکن است در این برخورد قاطع عده‌ای دردشان بیاید، اما عیبی ندارد بگذارید دردش بیاید؛ زیرا مهم برخورد است».

 

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به عدم تمایل وزارت علوم برای گنجاندن دروس تهدیدشناسی در رشته‌های دانشگاهی تأکید کرد: «متأسفانه وزارت علوم در خواب زمستانی به سر می‌برد و در جهت شناسایی و مقابله با تهدیدات، اجازه تدریس و ورود سرفصل‌های تهدیدشناسی و مقابله با تهدیدات را به هیچ رشته‌ای نمی‌دهد و این خود یک معضل است و ممکن است به افزایش تهدیدات منجر شود».

منبع: آنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار