به گزارش «راهبرد معاصر»؛ ایالات متحده پیشرفتهترین تجهیزات نظامی جهان را دارد و هرچند کیفیت نبرد بسیار مهم است، اما کمیت نیز نقش دارد. از کشتیها گرفته تا موشکها و نظامیان، ارتش آمریکا فاقد پرسنل و تجهیزات لازم برای نبرد در جنگی بزرگ است. نیروهای مسلح ایالات متحده با نیروی دریایی که کمتر از نصف حجمش در سال ۱۹۸۷ است، به همراه ناوگانی فرسوده و کوچک از جنگنده ها، تنها برای درگیریهای کوتاه و با شدت بالا مجهز شدهاند. چه اتفاقی میافتد وقتی جنگ طولانیتر و خشونتآمیزتر باشد؟ جنگ اوکراین، عملیات های اسرائیل در خاورمیانه و عملیات اخیر ایالات متحده علیه حوثیها در یمن، نگاهی اجمالی به الزامات جنگ مدرن ارائه و نشان میدهد چرا آمریکا برای پیروزی در درگیری بزرگ به بیش از آنچه اکنون دارد، نیازمند است.
در چند دهه اخیر واشنگتن نیروی نظامی بزرگتر و قویتر را با نیروی نظامی از نظر فناوری پیشرفته اما شکننده جایگزین کرده است
مأموریت دونالد ترامپ، رئیس جمهور به پیت هگست، وزیر دفاع برای تغییر تمرکز پنتاگون باید تضمین کند ارتش ایالات متحده منابع لازم را برای حفظ و پیروزی در جنگی گسترده دراختیار دارد. ترقیخواهان و تندروها با هزینههای نظامی مخالفند، اما وزیر دفاع باید از کاهش منابعی که به طور مستقیم قدرت رزمی آمریکا را افزایش میدهند، ازجمله پرسنل فعال، مهمات و کشتیها و هواپیماهای جدید خودداری کند.
هیچ عدد جادویی برای ایالات متحده برای صرف هزینه در امور دفاعی وجود ندارد، اما منابع فعلی ما برای پاسخگویی به چالشهای همزمان ناشی از چین، روسیه، ایران، کره شمالی و گروههای شبهنظامی در سراسر جهان کافی نیست. هرچه قابلیتهای دفاعی ما از تهدیدات پیش رو عقبتر باشد، هزینه جبرانش بیشتر خواهد بود.
در چند دهه اخیر واشنگتن نیروی نظامی بزرگتر و قویتر را با نیروی نظامی از نظر فناوری پیشرفته اما شکننده جایگزین کرده است. برنامهریزان دفاعی، تولید مقادیر محدود سلاحهای گرانقیمت و پیشرفته را بر تولید قدرت آتش کافی برای نبرد طولانیمدت اولویت دادند. این تحول متکی بر سلاحهای پیشرفتهای بود که قادر بودند به سرعت و قاطعانه سرنوشت نبرد را رقم بزنند. با وجود این، جنگهای مدرن به گونهای تکامل یافتهاند که به سامانههای پیشرفته و مقادیر عظیمی از مهمات اولیه قرن بیستم، مانند گلولههای توپخانه و موشک نیاز دارند.
اوکراین روزانه تا ۱۵ هزار گلوله توپخانه در جنگ استفاده میکند. این در حالی است که ایالات متحده فقط ۴۰ هزار پوکه در ماه تولید میکند. ایالات متحده همچنین از کمبود مهمات پیشرفته مانند موشکهای هدایتشونده دقیق رنج میبرد.
وقتی آمریکا اواخر سال گذشته به دفاع از اسرائیل در برابر حملات ایران کمک کرد، کشتیهای جنگی ما تنها در یک شب از موشکهای رهگیر SM-3 به اندازه یک سال استفاده کردند. حملات تهاجمی به اهداف حوثیها در یمن همچنین ذخایر موشکهای کروز را کاهش میدهد، همان موضوعی که در درگیری در اقیانوس آرام تعیینکننده خواهد بود. بازیهای جنگی ای که درگیری با چین را شبیهسازی میکنند، تخمین میزنند ایالات متحده برخی از سلاحهای حیاتی، مانند موشکهای ضد ناو دوربرد را تنها در مدت یک هفته از بین خواهد برد.
کارخانههای ما نمیتوانند یک شبه تولید را افزایش دهند. ارتش آمریکا از زمان عملیات نظامی روسیه در اوکراین، تولید گلولههای توپخانه را به طور قابل توجهی افزایش داده، اما این افزایش تولید تنها پس از سالها سرمایهگذاری بیشتر و تلاش هماهنگ به دست آمده است. با وجود سرمایهگذاریهای مشابه، پنتاگون در تلاش است تا تولید مهمات دقیقتر و پیشرفتهتر را افزایش دهد (فرآیندی که امکان دارد سالها طول بکشد تا به مقیاس وسیع برسد).