جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

غرب یمن بمباران شد/ حملات جدید آمریکا به استان الحدیده

غرب یمن بمباران شد/ حملات جدید آمریکا به استان الحدیده رسانه‌های یمنی اعلام کردند که موج جدید حملات آمریکایی ها به غرب یمن آغاز شده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 05
کد خبر: ۲۷۷۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ در این موج حملات جدید بندر نفتی رأس عیسی و جزیره کمران در استان الحدیده در غرب یمن بمبارن شده است.

تاکنون جزییات بیشتری از تلفات احتمالی این حملات و خسارت مادی ناشی از آن منتشر نشده است.

هواپیما‌های جنگی آمریکا، امروز عصر نیز ۲ بار مناطقی از توابع شهر «خب الشعف» در استان الجوف در شمال شرق یمن را مورد حمله هوایی قرار دادند.

ساعات اولیه بامداد امروز یکشنبه نیز شبکه المسیره یمن گزارش داد که هواپیما‌های جنگی آمریکا حملات هوایی شدیدی را به مناطقی از استان‌های صعده، مأرب و حدیده انجام داده‌اند.

بر اساس این گزارش، هواپیما‌های جنگی آمریکا سه حمله علیه منطقه سحر در استان صعده در شمال یمن انجام دادند.

هواپیما‌های جنگی آمریکا همچنین در هشت حمله هوایی، منطقه طخیه در شهرستان مجز در استان صعده را بمباران کردند.

در استان مأرب واقع در شمال شرقی یمن، هواپیما‌های جنگی آمریکا در پنج حمله هوایی، منطقه مجزر را هدف قرار دادند.

جنگنده‌های آمریکا همچنین ۲ حمله هوایی به بندر راس عیسی در استان حدیده در غرب یمن انجام دادند.

آمریکا و انگلیس در حمایت از رژیم صهیونیستی از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ اقدام به حملات هوایی علیه یمن کردند و مناطق مسکونی و مراکز غیر نظامی این کشور را هدف قرار دادند.

با وجود این حملات، نیرو‌های مسلح یمن همچنان به عملیات پشتیبانی از مقاومت و ملت فلسطین در نوار غزه ادامه می‌دهند و با انجام عملیات منحصر بفرد، قلب سرزمین‌های اشغالی، کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی و حتی ناو‌های آمریکایی را در دریای سرخ و اقیانوس هند هدف قرار داده و چندین پهپاد پیشرفته آمریکایی را سرنگون کرده‌اند. /ایرنا

کلمات کلیدی: یمن آمریکا جنگ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار