نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم

نتانیاهو به ترامپ دیکته می کند

نتانیاهو به ترامپ دیکته می کند وزیر امور خارجه ایران در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» به انتقاد شدید از بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 05
کد خبر: ۲۷۷۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ وی اظهار داشت که نتانیاهو با «وقاحت» تلاش میکند به دولت آمریکا دیکته کند که در دیپلماسی با ایران چگونه عمل کند و با دخالت مستقیم در سیاست‌های واشنگتن، زمینه‌ساز فجایع جدید در منطقه شود. امیرعبداللهیان حمایت آمریکا از سیاست‌های جنگطلبانه نتانیاهو در غزه و یمن را بیفایده برای مردم آمریکا دانست و افزود که ارسال سلاح‌های مرگبار تنها به ادامه نسلکشی در غزه کمک کرده است.

وی همچنین به پرداخت ۲۳ میلیارد دلار از سوی دولت بایدن به نتانیاهو اشاره کرد و این مبلغ را در مقایسه با هزینه‌های هر اقدام اشتباه علیه ایران ناچیز خواند. وزیر خارجه ایران تأکید کرد که در صورت تمرکز هدف نهایی بر جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هست‌های ــ همانگونه که ترامپ بار‌ها بیان کرده ــ توافق امکانپذیر است، اما تنها از طریق دیپلماسی مبتنی بر احترام و منافع متقابل.

امیرعبداللهیان گروه اقلیت «نتانیاهو-اول» در آمریکا را محکوم کرد که به گفته او از دیپلماسی هراس دارند و برنامه واقعی خود را برای تشدید تنش‌ها افشا کردهاند. وی هشدار داد جامعه جهانی باید به اولویت‌های واقعی این گروه توجه کند، چرا که اقدامات آنها میتواند منجر به فاجعه در منطقه شود.

این اظهارات در چارچوب تنش‌های ادامهدار بر سر برنامه هست‌های ایران و نقش رژیم صهیونیستی در لابیگری علیه توافقنامه‌های احتمالی میان تهران و واشنگتن مطرح شده است. /همشهری آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha