بیانیه وزارت امور خارجه: معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران لازم‌الاجرا می‌گردد عراقچی: ایران فارغ از هرگونه تغییر احتمالی به همکاری با چین ادامه می‌دهد تکرار ادعای مضحک ترامپ درباره پایان جنگ پیام تبریک عراقچی به همتای قزاقستانی الحوثی: نقشه ترامپ برای فلسطین یک طرح کاملا اسرائیلی است اولتیماتوم عراقچی به شورای امنیت: قطعنامه ۲۲۳۱ باید خاتمه یابد سوء‌قصد به جان بشار اسد صحت دارد؟ اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد

نتانیاهو به ترامپ دیکته می کند

وزیر امور خارجه ایران در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» به انتقاد شدید از بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 05
کد خبر: ۲۷۷۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ وی اظهار داشت که نتانیاهو با «وقاحت» تلاش میکند به دولت آمریکا دیکته کند که در دیپلماسی با ایران چگونه عمل کند و با دخالت مستقیم در سیاست‌های واشنگتن، زمینه‌ساز فجایع جدید در منطقه شود. امیرعبداللهیان حمایت آمریکا از سیاست‌های جنگطلبانه نتانیاهو در غزه و یمن را بیفایده برای مردم آمریکا دانست و افزود که ارسال سلاح‌های مرگبار تنها به ادامه نسلکشی در غزه کمک کرده است.

وی همچنین به پرداخت ۲۳ میلیارد دلار از سوی دولت بایدن به نتانیاهو اشاره کرد و این مبلغ را در مقایسه با هزینه‌های هر اقدام اشتباه علیه ایران ناچیز خواند. وزیر خارجه ایران تأکید کرد که در صورت تمرکز هدف نهایی بر جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هست‌های ــ همانگونه که ترامپ بار‌ها بیان کرده ــ توافق امکانپذیر است، اما تنها از طریق دیپلماسی مبتنی بر احترام و منافع متقابل.

امیرعبداللهیان گروه اقلیت «نتانیاهو-اول» در آمریکا را محکوم کرد که به گفته او از دیپلماسی هراس دارند و برنامه واقعی خود را برای تشدید تنش‌ها افشا کردهاند. وی هشدار داد جامعه جهانی باید به اولویت‌های واقعی این گروه توجه کند، چرا که اقدامات آنها میتواند منجر به فاجعه در منطقه شود.

این اظهارات در چارچوب تنش‌های ادامهدار بر سر برنامه هست‌های ایران و نقش رژیم صهیونیستی در لابیگری علیه توافقنامه‌های احتمالی میان تهران و واشنگتن مطرح شده است. /همشهری آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار