هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

خاموشی‌های بی‌پایان/ قطعی برق به ۴ ساعت در روز رسید!

خاموشی‌های بی‌پایان/ قطعی برق به ۴ ساعت در روز رسید! درحالی که تازه به میانه بهار رسیدیم، قطعی‌های برق در برخی شهرستان‌ها به ۴ ساعت در روز و حتی بیشتر هم رسیده و به‌نظر می‌رسد هیچ برنامه مشخصی در خصوص اعمال خاموشی‌ها وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 05
کد خبر: ۲۷۷۲۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امسال برای اولین بار در میانه فروردین ماه با کسری تولید نسبت به تقاضای برق مواجه شدیم و خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده برق را در نخستین ماه سال در بخش خانگی شاهد بودیم.

درحالی که انتظار می‌رفت این وضعیت بی‌برنامه در اعمال خاموشی‌های بهاره، یک تا نهایتا دو هفته به‌طول انجامد و دوباره مجموعه توانیر و وزارت نیرو وضعیت تأمین برق را سامان‌دهی کنند، اما در کمال ناباوری، خاموشی های با برنامه و بی برنامه‌ای که از میانه فروردین شروع شده بود، ادامه‌دار شد و درحال وصل شدن به خاموشی‌های برنامه ریزی شده فصل گرم امسال است.

روز گذشته در شهرستان‌های استان تهران از روستاها و شهرهای شمالی استان (منطقه شمیرانات) تا شهرهای غرب استان (شهریار و حومه) قطعی‌های برق دو تا ۴ ساعته برق گزارش شده که اغلب بدون برنامه و در هماهنگی حداقلی با برنامه اعلامی بوده‌اند.

این قطعی‌های طولانی و چندباره برق در شهرستان‌های استان تهران و برخی دیگر از استان‌های کشور، در نقاطی که تأمین آب آنها با چاه صورت می‌گیرد موجب قطعی چندساعته آب به دلیل قطعی برق چاه‌های تأمین آب شده است. به‌طور مثال در منطقه صباشهر شهرستان شهریار، قطعی برق چاه‌ها موجب قطعی بیش از ۴ ساعته آب شرب در روز گذشته شده بود.

همچنین در منطقه شمیرانات تهران نیز در برخی شهرهای شمالی استان، درحالی که قطعی ۲ ساعته میانه روز به‌عنوان قطعی برنامه‌ریزی شده برق اعلام شده بود، این قطعی بیش از ۴ ساعت به‌طول انجامید و هیچ شماره‌ای اعم از ۱۲۱ ، پاسخگوی مردم کلافه از قطعی‌های برق نبوده است.

گلایه مردم در تماس با خبرگزاری تسنیم، عمدتا ناشی از خاموشی‌های بی‌برنامه است که یا در مورد آن اطلاع رسانی نشده و یا نسبت به اطلاع‌رسانی‌های صورت گرفته، هماهنگی در زمان اعمال خاموشی و زمان وصل مجدد برق وجود ندارد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار