زمان ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون دانشجو اعلام شد دادستان سبزوار: عناصر خرابکار و برهم‌زنندگان امنیت در سبزوار دستگیر شدند غیرحضوری شدن امتحانات؛ علت تجمع دانشجویان دانشگاه آزاد قم مهلت ثبت نام آزمون‌های ارزشیابی علمی رشته‌های علوم پزشکی تمدید شد مراقب لینک‌های جعلی باشید/ پیامک «واریز کالابرگ» می‌تواند حساب شما را خالی کند بلاتکلیفی فوق‌العاده خاص معلمان در بودجه ۱۴۰۵ ورود سامانه بارشی از جمعه شب به کشور نوروبیون داروی عمومی نیست / هشدار درباره تزریق خودسرانه ویتامین‌ها دستگیری شرور فراری در شاهرود؛ انواع سلاح سرد کشف شد فعالیت مراکز آموزشی قزوین ۱۷ دی غیرحضوری است اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا وزارت علوم: هیچ دانشجویی از دانشگاه بیرجند در بازداشت نیست آخرین برنامه دانشگاه آزاد برای امتحانات؛ تفویض اختیار به استان‌ها مدارس آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه تعطیل شد پدر امیرمحمد خالقی قاتل فرزندش را بخشید شبکه سرقت موتورسیکلت در تهران متلاشی شد

خاموشی‌های بی‌پایان/ قطعی برق به ۴ ساعت در روز رسید!

درحالی که تازه به میانه بهار رسیدیم، قطعی‌های برق در برخی شهرستان‌ها به ۴ ساعت در روز و حتی بیشتر هم رسیده و به‌نظر می‌رسد هیچ برنامه مشخصی در خصوص اعمال خاموشی‌ها وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 05
کد خبر: ۲۷۷۲۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امسال برای اولین بار در میانه فروردین ماه با کسری تولید نسبت به تقاضای برق مواجه شدیم و خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده برق را در نخستین ماه سال در بخش خانگی شاهد بودیم.

درحالی که انتظار می‌رفت این وضعیت بی‌برنامه در اعمال خاموشی‌های بهاره، یک تا نهایتا دو هفته به‌طول انجامد و دوباره مجموعه توانیر و وزارت نیرو وضعیت تأمین برق را سامان‌دهی کنند، اما در کمال ناباوری، خاموشی های با برنامه و بی برنامه‌ای که از میانه فروردین شروع شده بود، ادامه‌دار شد و درحال وصل شدن به خاموشی‌های برنامه ریزی شده فصل گرم امسال است.

روز گذشته در شهرستان‌های استان تهران از روستاها و شهرهای شمالی استان (منطقه شمیرانات) تا شهرهای غرب استان (شهریار و حومه) قطعی‌های برق دو تا ۴ ساعته برق گزارش شده که اغلب بدون برنامه و در هماهنگی حداقلی با برنامه اعلامی بوده‌اند.

این قطعی‌های طولانی و چندباره برق در شهرستان‌های استان تهران و برخی دیگر از استان‌های کشور، در نقاطی که تأمین آب آنها با چاه صورت می‌گیرد موجب قطعی چندساعته آب به دلیل قطعی برق چاه‌های تأمین آب شده است. به‌طور مثال در منطقه صباشهر شهرستان شهریار، قطعی برق چاه‌ها موجب قطعی بیش از ۴ ساعته آب شرب در روز گذشته شده بود.

همچنین در منطقه شمیرانات تهران نیز در برخی شهرهای شمالی استان، درحالی که قطعی ۲ ساعته میانه روز به‌عنوان قطعی برنامه‌ریزی شده برق اعلام شده بود، این قطعی بیش از ۴ ساعت به‌طول انجامید و هیچ شماره‌ای اعم از ۱۲۱ ، پاسخگوی مردم کلافه از قطعی‌های برق نبوده است.

گلایه مردم در تماس با خبرگزاری تسنیم، عمدتا ناشی از خاموشی‌های بی‌برنامه است که یا در مورد آن اطلاع رسانی نشده و یا نسبت به اطلاع‌رسانی‌های صورت گرفته، هماهنگی در زمان اعمال خاموشی و زمان وصل مجدد برق وجود ندارد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار