بلبشوی مدیریتی استانداری تهران درباره آلودگی هوا/ کارگروه، ادعای دبیر را «شایعه کذب» نامید! پیش‌بینی ۲۷۴ روز پیش رئیس قوه قضاییه درست بود تکذیب اجرای طرح زوج و فرد در تهران از در منازل در شرایط عادی این استان‌ها امسال بیشترین بارش برف را تجربه خواهند کرد چه کسانی نمی توانند در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ ثبت نام کنند آخرین وضعیت ترافیکی کشور/ چند محور مسدود شد تصمیم‌های دودآلودتر از هوای تهران؛ طرح زوج‌وفرد چگونه یک‌شبه اعلام و لغو شد؟ علت مخالفت آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی واژگونی اتوبوس تهران–یاسوج در سمیرم حالت بزرگسال «چت‌جی‌پی‌تی» در سال ۲۰۲۶ عرضه می‌شود تصادف زنجیره ای در اتوبان تهران–قم/ آمار مصدومان کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی

اورژانس آبی کشور فعال شد/ جلسه اضطراری معاون اول رئیس‌جمهور با دستگاه‌های مرتبط

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه بحران آب به دلیل برخی تصمیم‌گیری‌های ناصحیح، مماشات و اشتباهات بوده است، تاکید کرد: همه نهادهای حاکمیتی باید برای حل بحران آب در کنار هم یک اقدام مشترک انجام دهند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 05
کد خبر: ۲۷۷۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  جلسه شورای عالی راهبری برنامه هفتم توسعه صبح امروز (دوشنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد و گزارش وزارت نیرو و جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه در خصوص نظام مدیریت یکپارچه منابع آبی در راستای اجرای سیاست‌های برنامه هفتم توسعه ارائه شد.
محمدرضا عارف در این جلسه که رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزرای صمت، نیرو، جهاد کشاورزی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، راه و شهرسازی، دادگستری، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت، دبیر هیئت دولت، رئیس سازمان اداری استخدامی، سرپرست وزارت اقتصاد، سخنگوی دولت و مسئولان دستگاه‌های امر حضور داشتند، با اشاره به اینکه آب، یکی از چالش‌ترین مسائل کشور است، گفت: روند و وضعیت کنونی آب نگران کننده است که مشکل آن عدم اجرای قوانین در حوزه آب است و باید با ساز و کارهای جدی و جسورانه قوانین اجرایی شود چراکه بحران آب به دلیل برخی تصمیم‌گیری‌های ناصحیح، مماشات و اشتباهات بوده است.

عارف در خصوص فرهنگ سازی در حوزه آب نیز گفت: برخی کشورها تدابیر خوبی برای فرهنگسازی در زمینه مصرف آب اندیشیده‌اند و دولت نیز در این امر سهیم می‌شود و برخی کشورها خود دولت برای مدیریت مصرف آب به مردم کمک می‌کند.

وی در ادامه افزود: آب تصفیه شده نباید برای مصارف غیر شرب استفاده شود که باید در این زمینه فرهنگ سازی شود.
معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: برای اولین بار تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط در حوزه آب در دولت چهاردهم با وفاق کنار هم جمع شده‌اند تا مسئله آب حل شود و در برنامه هفتم نیز احکام خوبی در این زمینه آمده است و دستگاه‌ها در خصوص مساله آب در کنار هم جمع شده اند که با شهامت تصمیم‌گیری کنند.
عارف تصریح کرد: برای حل بحران آب ‌در کشور همه نهادهای حاکمیتی باید در کنار هم کمک کنند و به عنوان یک مسئله ملی اقدام مشترک انجام دهند.

در این جلسه گزارش مشترک وزارت نیرو و جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه در خصوص نظام مدیریت یکپارچه منابع آبی شامل وضعیت سال آبی، عدم تعادل منابع و مصرف و دلایل و راهکارهای بحران آب ارائه شد.

همچنین در این جلسه در خصوص ابعاد حکمرانی آب و مدل مفهومی عملگرانه حکمرانی آب مطرح شد که مدل مفهومی شامل سه رکن اصلی حکمرانی دولت، بخش خصوصی و نهادهای مردمی با جمع‌بندی ۱۲۰ راهکار و نظرسنجی از ۴۰ تن از متخصصین و اساتید دانشگاهی و خبرگان حوزه آب کشور نسبت به اولویت بندی اجرایی راهکارهای ارتقای حکمرانی آب در ابعاد ژئوپلیتیک و دیپلماسی آب، علمی و فناوری، مدیریت و اجرا، سیاسی اقتصادی، حقوقی و قوانین و محیط زیست تدوین شده است./ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار