امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

آخرین وضعیت جوی تهران/ هشدار نارنجی برای فردا صادر شد

آخرین وضعیت جوی تهران/ هشدار نارنجی برای فردا صادر شد  رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از هشدار نارنجی وقوع طوفان در تهران طی فردا خبر داد و گفت: از تردد غیر ضروری در ساعات طوفانی پرهیز شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 06
کد خبر: ۲۷۷۳۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، علی نصیری؛ رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اظهار کرد: هشدار نارنجی وقوع طوفان برای روز چهارشنبه صادر شده و تا حد امکان در ساعات طوفان، از تردد غیر ضروری باید پیشگیری شود.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: فصل بهار مستعد ناآرامی‌ها جوی است. البته هواشناسی نیز امکانات کافی برای افزایش دقت پیش بینی‌ها ندارد.

وی با اشاره به هشدارهای زرد و نارنجی سازمان هواشناسی افزود: هشدار نارنجی برای روز چهارشنبه نیز وجود دارد. باد از سمت غرب و جنوب غرب وارد تهران می‌شود و از شرق و شمال شرق خارج می‌شود. شدت بادها در مناطقی که ساختمان‌های بیشتری دارد کمتر احساس می‌شود و حداکثر شدت باد در مناطق غربی تجربه می‌شود.

نصیری با اشاره به بادهای بالای 70 و حتی 110 کیلومتر در چند روز اخیر در تهران خواستار شد: بادهای شدیدی در این چند روز رخ داد و خوشبختانه در شهر تهران در این ایام فوتی نداشتیم.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ضمن تاکید بر دریافت اطلاعات از منابع مورد تأیید خواستار شد: در ساعات طوفان، از تردد غیر ضروری پیشگیری شود. مردم برای درست کردن آنتن در این زمان به پشت بام نروند و در این ساعات در جاهای مطمئن پناه بگیرند. همچنین از قرار دادن وسایلی که ثابت نیستند در بالکن‌ها خودداری شود.
وی یادآور شد: در سال‌های گذشته شدیدترین بادها در خرداد رخ داده است. کارگاه‌ها باید در این ایام تعطیل باشند و فعالیت‌های عمرانی و کار در ارتفاع نیز متوقف شود. در این ایام 833 درخت در تهران شکسته شد و 98 خودرو، 8 تیر چراغ برق، 8 چراغ راهنمایی، 24 بستری و 12 درمان در محل در آخرین روز طوفان آسیب دیدند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار