معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د سخنگوی قوه قضائیه: پیشگیری اجتماعی را از سرچشمه‌ها آغاز کنیم وزیر علوم: بسیاری از پروژه‌های دانشجویی به تجاری‌سازی رسیده‌اند هیاهوی بلک فرایدی در شمال ایران/ جمعه سیاه چگونه پول شما را می‌بلعد؟ تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در تهران اعمال ممنوعیت تردد حتی برای دارندگان طرح ترافیک وزیر آموزش و پرورش: این وزارتخانه در ۴۶ سال گذشته اولویت دولت‌ها نبوده فراخوان استخدام در فراجا + شرایط  صدور هشدار جدید هواشناسی؛ آغاز تشدید آلودگی هوا در ۹ کلانشهر از فردا خبر خوش برای متقاضیان دریافت مجوز وکالت رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: تهران در شدیدترین اپیزود آلودگی هوا قرار دارد آناکوندای ۱۲ میلیون‌ساله؛ مار غول‌پیکری که هرگز کوچک نشد

ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از خردادماه آغاز خواهد شد

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: دانش‌آموزانی که سنجش را انجام دادند می‌توانند از خردادماه نسبت به ثبت‌نام در مدارس اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 07
کد خبر: ۲۷۷۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش در مورد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها گفت: همانند سال‌های گذشته، دانش‌آموزان باید سنجش پیش از دبستان را انجام دهند تا شرایط حضور در کلاس اول را داشته باشند که این امکان از سال گذشته برای خانواده‌ها فراهم شده بود. دانش‌آموزانی که سنجش را انجام دادند می‌توانند از خردادماه نسبت به ثبت‌نام در مدارس اقدام کنند.

 وی با اظهار خرسندی از انجام سنجش پیش از دبستان در طول سال تحصیلی بیان کرد: کار از قبل آسان‌تر شده و احتمالاً امسال ثبت‌نام کلاس اولی‌ها نسبت به سال‌های قبل با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.

 حکیم‌زاده پیش‌بینی کرد: بدون مشکل خاصی ثبت‌نام کلاس اولی‌ها در همان بازه زمانی مشخص شده انجام خواهد شد.

 یکی از مأموریت‌های اصلی وزارت آموزش‌وپرورش جذب کودکان برای ثبت‌نام در مدرسه است. ثبت‌نام به‌موقع و در زمان مقرر، تمام فرایندهای بعدی از جمله ثبت‌نام کتب درسی و سازمان‌دهی کلاس‌های درسی را تسهیل می‌کند.

 معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش تاکید کرد: خانواده‌هایی که هنوز سنجش کودکان را انجام نداده‌اند، آن را در اولویت کاری خود انجام دهند تا فرایند ثبت‌نام با سهولت بیشتری انجام شود.

 وی همچنین در مورد بازماندگان از تحصیل خاطرنشان کرد: تلاش شد امسال طی جلساتی با سازمان‌های خارج از آموزش‌وپرورش تقسیم کاری شود تا کودکانی که شرایط تحصیل ندارند به‌موقع شناسایی شده و سپس موانع تحصیل و ثبت‌نام آنها رفع شود آموزش‌وپرورش نیز مأموریت دارد مدرسه ایجاد کرده و معلم اختصاص دهد تا کودکی به دلیل نبود مدرسه یا معلم از تحصیل باز نماند. در سال‌های گذشته نیز این سیاست ساری و جاری بوده و امروز حدود ۵۰۰ مدرسه در کشور وجود دارد که تنها چند دانش‌آموز را در خود جای‌داده است.

 حکیم‌زاده در برنامه‌ای رادیویی متذکر شد: برخی از موانع بیرونی مانند فقر فرهنگی و فقر اقتصادی و بدسرپرستی توسط برخی سازمان‌ها مانند وزارت رفاه، کمیته امداد و سازمان بهزیستی مدیریت می‌شوند؛ بنابراین همه دستگاه‌ها باید وظایف خود را به‌درستی انجام دهند تا کودکان واجد شرایط در مدارس حضور داشته باشند. ادارات آموزش‌وپرورش و مرکز رسیدگی به شکایات و ارزیابی عملکرد وزارتخانه آمادگی دریافت سؤالات و رفع ابهامات این حوزه هستند./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار