نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت

حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت در پی آغاز عملیات «سندور» توسط ارتش هند، ارتش پاکستان هم بامداد امروز (چهارشنبه) با گلوله‌بارانی سنگین مناطق مرزی در کشمیر هند را هدف قرار داد که ده‌ها کشته و زخمی به دنبال داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 07
کد خبر: ۲۷۷۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ گلوله‌باران سنگین نیرو‌های پاکستانی در منطقه مرزی «پونچ» واقع در ایالت جامو و کشمیر هند ویرانی گسترده‌ای بر جای گذاشت. در این حملات توپخانه‌ای و خمپاره‌ای که پس از آغاز عملیات «سندور» توسط ارتش هند رخ داد، دست‌کم ۹ تن کشته و ۲۸ نفر دیگر زخمی شدند.

ارتش هند بامداد چهارشنبه عملیات سندور را برای هدف قرار دادن ۹ منطقه در خاک پاکستان و منطقه تحت کنترل پاکستان در کشمیر آغاز کرد. این اقدام در واکنش به حمله تروریستی ۲۲ آوریل در منطقه «پهَلگام» انجام شد که در آن ۲۶ نفر جان خود را از دست دادند و به پاکستان نسبت داده می‌شود.

گلوله‌باران سنگین نیرو‌های پاکستانی تنها به منطقه پونچ محدود نبود، بلکه بخش‌هایی از نواحی مرزی راجوری در منطقه جامو و همچنین مناطق «اوری»، «کرنه» و «تنگدهر» در شهرستان کوپوارا را نیز در برگرفت.

به گفته مقامات محلی و ساکنان، این گلوله‌باران که از ساعت ۲ بامداد آغاز شد، خسارات گسترده‌ای به خانه‌های مسکونی وارد کرد و مردم در حالی‌که از صدای مهیب انفجار‌ها از خواب پریدند، به‌دنبال پناهگاه‌هایی برای نجات بودند. خمپاره‌ها و توپ‌های سنگین ده‌ها روستا و منطقه پرجمعیت مانند «منکوت»، «مندهر»، «تندی کاسی» و شهر پونچ را هدف قرار دادند.

یکی از افسران پلیس حاضر در منطقه گفت این حملات منجر به ویرانی گسترده‌ای شده‌اند و حتی برخی اماکن تاریخی مانند قلعه پونچ و معابد باستانی نیز در امان نماندند. بر اثر این گلوله‌باران، ساختمان ایستگاه سازمان ملل و اداره جنگل‌داری در پونچ نیز آسیب جدی دیدند.

تیم‌های آتش‌نشانی برای مهار آتش‌سوزی‌هایی که در اثر اصابت گلوله‌ها به‌وجود آمده‌اند، به محل اعزام شده‌اند. در عین حال، با وجود تلاش‌های امدادی توسط مقامات محلی، وضعیت همچنان بحرانی است و گلوله‌باران‌های پراکنده ادامه دارد./ ایسنا

کلمات کلیدی: پاکستان هند
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار