آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی

مدیرکل دفتر حفاظت از زیست‌بوم‌های دریایی و سواحل دریایی از ابلاغ ممنوعیت طبخ و عرضه غذا‌های حاوی کوسه‌ماهی و سفره‌ماهی در سراسر کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 07
کد خبر: ۲۷۷۵۲۸
ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهرام فداکار با اعلام این خبر گفت: کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها از شکارچیان رأس زنجیره غذایی هستند که نقشی کلیدی در تعادل و سلامت اکوسیستم‌های دریایی ایفا می‌کنند. این گونه‌ها با کنترل جمعیت ماهیان و بی‌مهرگان، از تخریب زیستگاه‌های دریایی جلوگیری و پایداری زیستی دریا‌ها را تضمین می‌کنند.

به گفته وی، علاوه بر ارزش اکولوژیک، این گونه‌ها از نظر اقتصادی نیز دارای اهمیت هستند. در بسیاری از مناطق، مشاهده کوسه‌ها در قالب گردشگری دریایی، منبع درآمدی پایدار برای جوامع محلی محسوب می‌شود.

وی افزود: متأسفانه کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها با تهدیداتی مانند صید بی‌رویه، آلودگی‌های زیست‌محیطی و تخریب زیستگاه‌ها مواجه هستند که موجب کاهش شدید جمعیت آنها در سطح جهانی شده است.

فداکار ادامه داد: بر همین اساس، در جهت اجرای برنامه اقدام ملی حفاظت از کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها و پس از برگزاری جلسات مشورتی با دستگاه‌های ذی‌ربط، اتاق اصناف ایران با صدور ابلاغیه‌ای، طبخ، عرضه و سرو هرگونه غذای دارای منشأ این گونه‌ها را در تمامی رستوران‌ها، مراکز تهیه غذا، فست‌فود‌ها و سایر مراکز مرتبط، ممنوع اعلام کرده است. این ابلاغیه جهت اطلاع‌رسانی و اجرای دقیق، به کلیه اتاق‌های اصناف سراسر کشور ارسال شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، مدیرکل دفتر حفاظت از زیست بوم‌های دریایی و سواحل دریایی از همکاری عموم مردم، فعالان حوزه غذا و اصناف کشور در اجرای این طرح مهم زیست‌محیطی قدردانی و بر لزوم عزم همگانی برای حفظ ذخایر ارزشمند دریایی تأکید کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار