معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه؛ هوای تهران تا دوشنبه ناسالم است تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران ساعت ۱۴ امروز جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی تداوم تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در پایتخت ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه / کاهش نسبی دما از دوشنبه جنگل‌ها زیر فشار کم‌آبی و سوء‌مدیریت / عامل 90 درصد آتش‌سوزی‌ها انسانی است استفاده سارقان از طلایاب کاملاً کذب است توضیحات شهرداری تهران در مورد اجرای طرح زوج و فرد در روزهای آلوده معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د

ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی

مدیرکل دفتر حفاظت از زیست‌بوم‌های دریایی و سواحل دریایی از ابلاغ ممنوعیت طبخ و عرضه غذا‌های حاوی کوسه‌ماهی و سفره‌ماهی در سراسر کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 07
کد خبر: ۲۷۷۵۲۸
ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهرام فداکار با اعلام این خبر گفت: کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها از شکارچیان رأس زنجیره غذایی هستند که نقشی کلیدی در تعادل و سلامت اکوسیستم‌های دریایی ایفا می‌کنند. این گونه‌ها با کنترل جمعیت ماهیان و بی‌مهرگان، از تخریب زیستگاه‌های دریایی جلوگیری و پایداری زیستی دریا‌ها را تضمین می‌کنند.

به گفته وی، علاوه بر ارزش اکولوژیک، این گونه‌ها از نظر اقتصادی نیز دارای اهمیت هستند. در بسیاری از مناطق، مشاهده کوسه‌ها در قالب گردشگری دریایی، منبع درآمدی پایدار برای جوامع محلی محسوب می‌شود.

وی افزود: متأسفانه کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها با تهدیداتی مانند صید بی‌رویه، آلودگی‌های زیست‌محیطی و تخریب زیستگاه‌ها مواجه هستند که موجب کاهش شدید جمعیت آنها در سطح جهانی شده است.

فداکار ادامه داد: بر همین اساس، در جهت اجرای برنامه اقدام ملی حفاظت از کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها و پس از برگزاری جلسات مشورتی با دستگاه‌های ذی‌ربط، اتاق اصناف ایران با صدور ابلاغیه‌ای، طبخ، عرضه و سرو هرگونه غذای دارای منشأ این گونه‌ها را در تمامی رستوران‌ها، مراکز تهیه غذا، فست‌فود‌ها و سایر مراکز مرتبط، ممنوع اعلام کرده است. این ابلاغیه جهت اطلاع‌رسانی و اجرای دقیق، به کلیه اتاق‌های اصناف سراسر کشور ارسال شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، مدیرکل دفتر حفاظت از زیست بوم‌های دریایی و سواحل دریایی از همکاری عموم مردم، فعالان حوزه غذا و اصناف کشور در اجرای این طرح مهم زیست‌محیطی قدردانی و بر لزوم عزم همگانی برای حفظ ذخایر ارزشمند دریایی تأکید کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار