جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان شناسایی ۴۱ هزار مبتلا به اچ‌آی‌وی در ایران / درمان ایدز در ایران رایگان است؟ ورود سامانه بارشی به کشور؛ آغاز بارش باران و برف در ۱۹ استان/ برف ارتفاعات این مناطق را سفیدپوش کرد سلطان چک‌های بلامحل در ایران به دام افتاد جزئیات طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده خبر خوش برای بازنشستگان / جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان چاقوکشی راننده اتوبوس برای مسافران هجده شهر در وضعیت قرمز حضور رئیس قوه قضائیه در جلسه جامعه مدرسین جاده چالوس تا تخلیه بار ترافیکی یک‌طرفه می‌شود نماز باران در تهران اقامه شد هوای تهران در شرایط نارنجی حمایت وزیر اسرائیلی از اقدام دو ارتشی نما در مترو دشمن با مشکلات اقتصادی می خواهد مردم را ناراضی کند اژه‌ای: ‌دشمنان برای ترویج ‌ناهنجاری‌های اجتماعی حساب شده حرکت می‌کنند پاسخ محیط زیست تهران به شایعات دستکاری داده‌های آلودگی هوا

ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی

مدیرکل دفتر حفاظت از زیست‌بوم‌های دریایی و سواحل دریایی از ابلاغ ممنوعیت طبخ و عرضه غذا‌های حاوی کوسه‌ماهی و سفره‌ماهی در سراسر کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 07
کد خبر: ۲۷۷۵۲۸
ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهرام فداکار با اعلام این خبر گفت: کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها از شکارچیان رأس زنجیره غذایی هستند که نقشی کلیدی در تعادل و سلامت اکوسیستم‌های دریایی ایفا می‌کنند. این گونه‌ها با کنترل جمعیت ماهیان و بی‌مهرگان، از تخریب زیستگاه‌های دریایی جلوگیری و پایداری زیستی دریا‌ها را تضمین می‌کنند.

به گفته وی، علاوه بر ارزش اکولوژیک، این گونه‌ها از نظر اقتصادی نیز دارای اهمیت هستند. در بسیاری از مناطق، مشاهده کوسه‌ها در قالب گردشگری دریایی، منبع درآمدی پایدار برای جوامع محلی محسوب می‌شود.

وی افزود: متأسفانه کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها با تهدیداتی مانند صید بی‌رویه، آلودگی‌های زیست‌محیطی و تخریب زیستگاه‌ها مواجه هستند که موجب کاهش شدید جمعیت آنها در سطح جهانی شده است.

فداکار ادامه داد: بر همین اساس، در جهت اجرای برنامه اقدام ملی حفاظت از کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها و پس از برگزاری جلسات مشورتی با دستگاه‌های ذی‌ربط، اتاق اصناف ایران با صدور ابلاغیه‌ای، طبخ، عرضه و سرو هرگونه غذای دارای منشأ این گونه‌ها را در تمامی رستوران‌ها، مراکز تهیه غذا، فست‌فود‌ها و سایر مراکز مرتبط، ممنوع اعلام کرده است. این ابلاغیه جهت اطلاع‌رسانی و اجرای دقیق، به کلیه اتاق‌های اصناف سراسر کشور ارسال شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، مدیرکل دفتر حفاظت از زیست بوم‌های دریایی و سواحل دریایی از همکاری عموم مردم، فعالان حوزه غذا و اصناف کشور در اجرای این طرح مهم زیست‌محیطی قدردانی و بر لزوم عزم همگانی برای حفظ ذخایر ارزشمند دریایی تأکید کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار