امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید واکسن‌های  آنفلوآنزا چه زمانی به کشور می‌رسند؟ / واکسن آنفلوآنزای گران‌تر یعنی مرغوب‌تر؟ بازداشت عضو شورای شهر رضوانشهر به اتهام اخذ رشوه

دانشگاه فرهنگیان آماده جذب ۳۰۰۰ دانش‌آموز نخبه بدون کنکور از مهر ۱۴۰۴

دانشگاه فرهنگیان آماده جذب ۳۰۰۰ دانش‌آموز نخبه بدون کنکور از مهر ۱۴۰۴ معاون دانشگاه فرهنگیان گفت: با فراهم شدن مقدمات، زمینه جذب ۳۰۰۰ دانش‌آموز برتر بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان آماده شد و می‌توانیم از مهر پذیرای آنها باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 10
کد خبر: ۲۷۷۷۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  فرهاد علی‌پور، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان در پاسخ به این پرسش که چرا جذب نخبگان دانش‌آموزی بدون کنکور در این دانشگاه متوقف شد، برخی دانش‌آموزان پیگیر این موضوع بوده و خواستار تعیین تکلیف پرونده آن هستند، گفت: قرار بود حدود سه هزار نفر از دانش‌آموزان نخبه کشور بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان وارد شوند. این افراد شامل نخبه‌های علمی، دارندگان مقام‌های برتر در المپیادهای علمی، قرآنی، ورزشی و همچنین رتبه‌های برتر کنکور سراسری هستند که تمایل دارند وارد حرفه معلمی شوند.

وی افزود: این کار متوقف شد تا مقدمات لازم فراهم شود و برای این منظور سامانه‌ای طراحی و راه‌اندازی شده و دستورالعمل‌های مربوط نیز تهیه شده است. در حال حاضر آمادگی کامل برای اجرای این طرح وجود دارد و دانشگاه فرهنگیان می‌تواند از مهر ۱۴۰۴ پذیرای نخبگان کشور بدون نیاز به شرکت در کنکور باشد.

علی‌پور با اشاره به جلسات متعدد با معاونت‌های مختلف وزارت آموزش و پرورش درباره نحوه اجرای این طرح، تأکید کرد: این نخستین‌بار است که چنین فرآیندی در دانشگاه فرهنگیان انجام می‌شود و طبیعی است که در مسیر اجرا با برخی چالش‌ها مواجه شویم، اما امیدواریم بتوانیم از این طریق نخبگان دانش‌آموزی را جذب کنیم.

وی توضیح داد: داوطلبان باید مدارک مربوط به افتخارات خود را در سامانه بارگذاری کنند. پس از آن، دانشگاه فرهنگیان با راستی‌آزمایی مدارک از طریق دستگاه‌های صادرکننده مدال یا گواهی، اقدام به دعوت این افراد به مصاحبه خواهد کرد. در نهایت نیز پذیرش بر اساس بالاترین امتیازات حاصل از این فرآیند صورت می‌گیرد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان گفت: دانش‌آموزان در ۹ استعداد بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان وارد می‌شوند که عبارت است از:

راه‌یافتگان به المپیادهای ملی و دارندگان مدال‌های کشوری المپیادها با تأیید باشگاه دانش‌پژوهان جوان؛

برگزیدگان مسابقات رسمی قرآنی، فرهنگی ـ هنری و ورزشی، در سطوح استانی و کشوری، با تأیید معاونت مربوطه در وزارت یا سازمان رسمی مسئول؛

برگزیدگان جشنواره‌ها و رویدادهای رقابتی معتبر بنیاد ملی نخبگان (بخش دانش‌آموزی جشنواره جوان خوارزمی، روبوکاپ آزاد ایران و مانند آن)، جشنواره‌های فنی مهارتی و المپیاد ملی مهارت و مانند آن، برگزیدگان مسابقات ملی ‌دانش‌آموزی (مانند جشنواره پژوهش­سراهای دانش‌آموزی و...) و مسابقات رسمی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در سطح ملی، برگزیدگان مسابقات و جشنواره‌های معتبر ملی حوزوی با تأیید بنیاد ملی نخبگان، سمپاد، معاونت مربوطه در وزارت یا سازمان رسمی مسئول.

حافظان کل یا ۱۰، ۱۵ و ۲۰ جزء قرآن کریم، با تأیید سازمان دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی یا معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد اسلامی؛

اعضای مجامع ملی تشکل‌های دانش‌آموزی با تأیید بالاترین مقام تشکل؛

برگزیدگان استانی رویداد ملی استعداد معلمی (راه‌یافتگان به مرحله کشوری)؛

دارندگان رتبه‌ زیر ۱۰۰۰ کشوری در کنکور (با ضریب تأثیر متفاوت)؛

دارا بودن امتیاز معدل ۱۶ در آزمون نهایی (به‌صورت تأثیر ضریب مثبت و منفی)./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار