رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

خبر جدید از پذیرش دانشگاه فرهنگیان / زمان اعلام نتایج اعلام شد

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ارزیابی نمرات داوطلبان گفت: نتایج نهایی پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی تا فردا به سازمان سنجش ارسال می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 07
کد خبر: ۲۸۵۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن زارعی، رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش، در حاشیه نشست تخصصی پذیرش دانشگاه فرهنگیان، از تکمیل فرآیند ارزیابی سوابق تحصیلی داوطلبان خبر داد. وی تأکید کرد: تحلیل نمرات و ترازهای تحصیلی با دقت انجام شده و نتایج نهایی به‌زودی از سوی سازمان سنجش منتشر خواهد شد. 

زارعی همچنین از برنامه‌ریزی برای برگزاری آزمون جبرانی پایه دوازدهم از 27 مرداد تا 9 شهریور خبر داد و افزود: «این آزمون فرصتی برای دانش‌آموزانی است که در دروس خود افت تحصیلی داشته‌اند.» وی خاطرنشان کرد که برنامه‌ریزی دقیقی برای بهبود کیفیت آموزش در سال تحصیلی جدید انجام شده است. 

رئیس مرکز سنجش به آزمون استخدامی آموزش و پرورش گفت:  امتیازهای بومی‌گزینی و طرح جوانی جمعیت در فرآیند پذیرش نهایی این آزمون لحاظ خواهد شد.  این رویکرد با هدف جذب نیروهای متعهد و بومی در مناطق مختلف کشور اجرایی می‌شود. 

وی در پاسخ به دغدغه‌های خانواده‌ها درباره امتحانات نهایی اظهار داشت:  سال گذشته تمام مدارس کارنامه‌های تحلیلی دریافت کردند و برای سال جاری نیز برنامه‌ریزی آموزشی با تمرکز بر مفاهیم اساسی در دستور کار قرار گرفته است.  این اقدام به منظور ارتقای کیفیت یادگیری و کاهش نگرانی‌های مرتبط با امتحانات انجام شده است. 

زارعی همچنین از هماهنگی‌های انجام‌شده با مدیران و کادر آموزشی مدارس برای اجرای برنامه‌های بهبود تحصیلی خبر داد و گفت:  هدف ما تضمین عدالت آموزشی و فرصت‌های برابر برای همه دانش‌آموزان است.  

در پایان، وی از خانواده‌ها خواست تا با اطمینان از شفافیت فرآیندهای پذیرش، همراهی لازم را با برنامه‌های آموزشی داشته باشند. 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار