احکام رتبه‌بندی ورودی‌های ۱۴۰۰ آموزش و پرورش مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۳ مهر تعطیل شد جزئیات پرداخت حقوق ماهانه ۲۰ میلیون تومانی به دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ جزئیات طرح تسهیلات گردشگری صندوق ذخیره فرهنگیان هشدار نارنجی هواشناسی؛ فعالیت موج جدید بارش‎‌های سنگین تا هفته آینده قاتل امیرمحمد خالقی در ملاعام اعدام می‌شود؟ ماجرای فوت یک دانش‌آموز دبستانی در مشهد+ عکس جزئیات پرونده دانش‌آموز تنبیه شده در قزوین توسط مدیر جزئیات وام جدید فرهنگیان مهر ۱۴۰۴ آخرین جزئیات از تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۵ جزئیات برگزاری آزمون استخدامی در سازمان محیط زیست جزئیات افزایش حقوق معلمان در سال ۱۴۰۴ طبق رتبه بندی جدید همه نکات مهم درباره انتخابات شوراها و مهلت استعفا داوطلبان شورا وزیر بهداشت از رسانه‌ها عذرخواهی کرد نحوه ثبت نام وام قرض الحسنه آموزش و پرورش / مهلت بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان فوری/ مستمری مهر ۱۴۰۴ مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد + مبالغ واریزی

دستگیری عامل حمله به مجری جشن نجف آبادی‌ها/ ماجرا چه بود؟

از صبح امروز فیلمی از حمله یک فرد جوان به مجری یک برنامه در نجف آباد اصفهان منتشر شد؛ حالا فرمانده انتظامی این شهرستان از دستگیری یکی از مخلین در نظم این برنامه خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 10
کد خبر: ۲۷۷۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ صبح امروز فیلمی کوتاه از حمله یک جوان به مجری یک برنامه در نجف‌آباد در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد.

این فیلم مربوط به یک جشن مردمی در نجف آباد اصفهان بوده است که پنجشنبه هفته گذشته در پارک لاله این شهر برگزار شده است.

در جریان این اتفاق یک پسر جوان بر روی سن حاضر شده و با شی تیزی مانند چاقو به سمت مجری برنامه حمله‌ور می‌شود.

مجری پس از لحظات کوتاهی از روی سن خارج شده و فرد مهاجم با یک جوان بسیجی که قصد داشت او را کنترل کند درگیر می‌شود که منجر به وارد شدن آسیب جزئی به این فرد بسیجی می‌شود.

فرد مهاجم بلافاصله از محل متواری می‌شود و خوشبختانه در این حادثه فرد دیگری آسیب نمی‌بیند.

مراجع قضایی و انتظامی دستگیری فرد را در دستور کار خود قرار داده‌اند و هنوز انگیزه فرد مهاجم مشخص نیست.

فرمانده انتظامی شهرستان نجف آباد دقایقی پیش اعلام کرد که یکی از عوامل برهم زدن نظم مراسم جشن میلاد امام رضا (ع) دستگیر و متهم دیگر شناسایی و تحت تعقیب قرار دارد.

سرهنگ میثم گوهری آرانی با اعلام این خبر اظهارداشت: در پی حمله فردی به مجری جشن میلاد امام رضا (ع) در پارک لاله شهرستان نجف آباد، با توجه به حساسیت موضوع و جریحه دارشدن افکار عمومی بلافاصله اقدامات اطلاعاتی و انتظامی مأموران برای شناسایی عاملان و مخلان نظم این مراسم انجام گرفت.

وی افزود: در این راستا مأموران موفق شدند یکی از عوامل مخل مراسم را شناسایی و دستگیر کنند.

گوهری آرانی با اشاره به این که هویت دیگر متهم شناسایی و دستگیری وی در دستور کار قرار دارد، گفت: پلیس برخورد قاطع و قانونی با ارازل و اوباش را با جدیت در دستور کار خود داشته و امنیت مردم خط قرمز فراجاست.

فرمانده انتظامی شهرستان نجف آباد در پایان اظهار کرد: تحقیقات در این خصوص کماکان ادامه دارد و نتایج آن متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار