آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد قیمت بلیت اتوبوس تهران-کربلا تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی

خداحافظی با کارت سوخت/ آغاز فرآیند انتقال سهمیه به کارت‌های بانکی

خداحافظی با کارت سوخت/ آغاز فرآیند انتقال سهمیه به کارت‌های بانکی  مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از آغاز فرایند انتقال سهمیه سوخت از کارت هوشمند سوخت به کارت‌های بانکی شخصی از مرداد امسال خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 12
کد خبر: ۲۷۷۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، کرامت ویس کرمی از آغاز اجرای یکی از طرح‌های تحولی در حوزه توزیع سوخت خبر داد و گفت: بر اساس تکلیف تعیین‌شده در قانون بودجه ۱۴۰۴، وزارت نفت موظف است ظرف چهار ماه شرایطی فراهم کند که امکان انتقال سهمیه سوخت از کارت هوشمند سوخت به کارت بانکی مالک خودرو فراهم شود.

وی در مصاحبه با سیما افزود: در همین راستا، برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های لازم با وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران انجام شده است. همچنین آئین‌نامه اجرایی این طرح نیز باید طبق قانون ظرف دو ماه تدوین شود که در حال حاضر پیش‌نویس آن در کمیسیون اقتصادی دولت در دست بررسی است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش با اشاره به اقدامات فنی و زیرساختی مورد نیاز اجرای این طرح تصریح کرد: برای اجرای موفق این طرح، باید مدل و معماری شبکه متناسب با الزامات فنی تدوین شود. این مدل تا پایان تیر ۱۴۰۴ نهایی خواهد شد و پس از آن وارد فاز اجرایی می‌شویم.

او ادامه داد: اجرای این طرح نیازمند تغییراتی در سامانه هوشمند سوخت کشور است؛ هم در بخش نرم‌افزاری و هم در بخش سخت‌افزاری. از آنجا که این سامانه باید به‌صورت برخط با بانک مرکزی در ارتباط باشد، پیاده‌سازی آن در دیتاسنترهای تهران و جایگاه‌های عرضه سوخت سراسر کشور زمان‌بر خواهد بود و به‌تدریج انجام خواهد شد.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی پخش، تا زمان اجرای کامل طرح و انتقال سهمیه به کارت بانکی، کارت هوشمند سوخت همچنان معتبر است و هموطنان باید همچون گذشته در نگهداری از کارت‌های خود دقت داشته باشند.

او در پایان تأکید کرد: در زمان مناسب و همزمان با اجرای نهایی طرح، اطلاع‌رسانی شفاف و دقیق از طریق رسانه ملی و دیگر رسانه‌ها انجام خواهد شد تا مردم در جریان جزئیات اجرایی قرار بگیرند./ایلنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار